Petrică Cercel a murit! Manelistul a fost infectat cu Covid-19

Petrică Cercel a murit! Manelistul a fost infectat cu Covid-19

Petrică Cercel, un manelist apreciat în această lume, a murit infectat cu coronavirus. Interpretul era intubat la un spital din Capitală, deși inițial a refuzat îngrijirile medicilor.

Organismul artistului a cedat. Moartea manelistului a fost confirmată și de către colegii săi de breaslă, care sunt în stare de șoc și care îl plâng pe cel alături de care au petrecut momente frumoase, de neuitat, la evenimente.

Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID , dar prin rugăciunile noastre către Dumnezeu îl va vindeca”, a scris Ionuț Cercel pe pagina sa de Facebook.

Adi de la Vîlcea se ruga pentru Cercel

Colegii lui Petrica Cercel s-au rugat pentru însănătoşirea prietenului lor. Cu doar câteva ore înainte să se stingă din viață, bunul lui prieten, Adi de la Vâlcea, îi ruga pe toți cunoscuții să se roage pentru celebrul manelist. Din păcate, starea de sănătate a lui Petrică Cercel s-a degradat în ultimele zile, iar noul coronavirus i-a fost fatal.

Tags:
Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său