Pilotul Daniel Onoriu, internat la ATI. De ce a ajuns în comă

Pilotul Daniel Onoriu, internat la ATI. De ce a ajuns în comă
Daniel Onoriu, alături de soția sa

Daniel Onoriu, pilot de raliuri, nepot al lui Gabi Luncă, se află într-o stare de sănătate gravă, pe patul de spital. Medicii luptă să-l țină în viață.

Greu de crezut, dar starea de sănătate a bărbatului de 43 de ani s-a înrăutățit în urma unei operații de micșorare de stomac pe care a avut-o în Turcia. Intervenția chirurgicală a devenit foarte populară în zilele noastre, pentru a ajuta persoanele supraponderale să slăbească. În cazul lui Onoriu, din păcate, lucrurile nu au mers așa cum s-a așteptat familia și echipa de medici.

De o lună de zile se află Onoriu într-o stare gravă de sănătate.

De ce a ajuns Daniel Onoriu la ATI

Greșeala ar fi aparținut echipei de medici din Turcia. Familia pilotului a oferit informații suplimentare în acest weekend.

„Daniel este în continuare în stare critică, iar veştile pe care le-am primit astăzi nu sunt deloc îmbucurătoare.

Rugăciune multă (n.r. – asta se poate face), atât pot să spun. Ziua schimbă rezultatul: dacă ieri erau veştile pun pic mai îmbucurătoare, în sensul că organismul lui începuse să dea rezultat în urma antibioticelor administrate, astăzi leucocitele şi-au dublat numărul.

De când a fost operat în Turcia, s-a atins o venă la pancreas, venă care a sângerat, a ajuns în ţară şi după cinci zile a mers la spital, unde medicii de aici au intervenit peste operaţia celor din Turcia şi de atunci Daniel este internat la terapie intensivă, în comă indusă”, a declarat Rebeca Onoriu, verişoara pilotului, sâmbătă, la Antena 3.

Printre vedetele din România care și-au făcut cu succes operație de micșorare a stomacului se numără Raluca Bădulescu, Ozana Barabancea, Feli Donose, Oana Radu, Teo Trandafir, Bianca Rus, Chef Cătălin Scărlătescu, Cristian Popescu-Piedone.