Poliția a făcut anunțul: Mandat de arestare pe numele lui Marilyn Manson

Poliția a făcut anunțul: Mandat de arestare pe numele lui Marilyn Manson
Foto: Hepta - Capital Pictures / imageSPACE

După valul de acuzații cu privire la faptele oribile pe care le-ar fi comis de-a lungul anilor, Marilyn Manson a primit o nouă lovitură. Poliția statului american New Hampshire a emis un mandat de arestare pe numele artistului, informează BBC.

Gilford Police Department a transmis un comunicat prin care a specificat faptul că mandatul de arestare a fost emis în urma unor acuzații de agresiune, „nu de natură sexuală”, așa cum majoritatea s-ar aștepta.

Managementul lui Marilyn Manson a negat vehement orice acuzație de agresiune.Pe fondul acestui scandalurilor din ultima vreme, Manson a fost nevoit să se retragă de la casa de discuri cu care colabora.

Acuzații grave pe bandă rulantă la adresa lui Marilyn Manson

La începutul lunii, Manson a fost acuzat de către Ashley Walters, de agresiune sexuală și hărțuire.

Avocații lui Ashley Walters au depus marți, 18 mai plângere la Curtea Superioară din los Angeles. Fosta asistentă a cântărețului a declarat, prin intermediul avocaților, că Manson era violent și „căuta să creeze un mediu în care Walters să fie exploatată sexual, personal și profesional, manipulată și abuzată psihic”.

Peste zece femei l-au acuzat până acum pe Manson de abuzuri fizice și psihice. Printre ele, și cântăreața Phoebe Bridgers a dezvăluit că artistul avea o cameră special amenajată „pentru viol”

Urmăriți B1TV.ro și pe