Prima reacție a lui Petre Roman după ce a aflat că fiica sa divorțează: ”Vrei să încerc să am eu o discuție?”

Prima reacție a lui Petre Roman după ce a aflat că fiica sa divorțează: ”Vrei să încerc să am eu o discuție?”

Vestea că fiica sa divorțează după șase ani de căsnicie a picat ca un trăsnet pentru Petre Roman.

Cum a încercat fostul premieri săsalveze căsnicia fiicei sale

Din primele informații reiese faptul că fostul premier s-ar fi implicat personal în încercarea de a-i convinge pe cei doi să revină asupra deciziei. Și asta pentru ca Oanasă nu trebuiască să se ocupe singură de creșterea fetiței.

Lipsa respectului i-a înstrăinat atât de mult pe Oana Roman și pe tatăl copilului ei,încât orice efort s-a dovedit a fi în zadar. Mai mult decât atât, au apărut deja zvonuri cum că Marius Eliseiși-ar fi părăsit familia pentru o altă femeie.

„Importante într-o relație sunt prietenia, complicitatea, respectul. Când se duc astea, înseamnă că e o problemă. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă”, a mărturisit vedeta într-un interviu acordat recent.

”Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă”

„M-a întrebat doar «Pot să te ajut cu ceva? Vrei să încerc să am eu o discuție?» și i-am spus «Tată, nu cred că e cazul ca tu să încerci să îmi rezolvi mie problemele personale. Sunt unii oameni care recurg la chestia asta, dar nu este cazul să intervii».

Trebuie până la urmă singură să îmi rezolv problemele. Dar el m-a tot sunat, m-a tot întrebat dacă e totul ok”, a mai spus Oana Roman.

Nu se știe exact dacă despărțirea s-a produs sau nu din cauza unei alte femei, însă un lucru este cert: în momentul în care nu mai există înțelegere și respect reciproc,căsnicia este sortită eșecului.

„E cea mai bună decizie şi cea mai corectă”, susține fiica fostului premier.