Prima reacție a lui Petre Roman după ce a aflat că fiica sa divorțează: ”Vrei să încerc să am eu o discuție?”

Prima reacție a lui Petre Roman după ce a aflat că fiica sa divorțează: ”Vrei să încerc să am eu o discuție?”

Vestea că fiica sa divorțează după șase ani de căsnicie a picat ca un trăsnet pentru Petre Roman.

Cum a încercat fostul premieri săsalveze căsnicia fiicei sale

Din primele informații reiese faptul că fostul premier s-ar fi implicat personal în încercarea de a-i convinge pe cei doi să revină asupra deciziei. Și asta pentru ca Oanasă nu trebuiască să se ocupe singură de creșterea fetiței.

Lipsa respectului i-a înstrăinat atât de mult pe Oana Roman și pe tatăl copilului ei,încât orice efort s-a dovedit a fi în zadar. Mai mult decât atât, au apărut deja zvonuri cum că Marius Eliseiși-ar fi părăsit familia pentru o altă femeie.

„Importante într-o relație sunt prietenia, complicitatea, respectul. Când se duc astea, înseamnă că e o problemă. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă”, a mărturisit vedeta într-un interviu acordat recent.

”Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă”

„M-a întrebat doar «Pot să te ajut cu ceva? Vrei să încerc să am eu o discuție?» și i-am spus «Tată, nu cred că e cazul ca tu să încerci să îmi rezolvi mie problemele personale. Sunt unii oameni care recurg la chestia asta, dar nu este cazul să intervii».

Trebuie până la urmă singură să îmi rezolv problemele. Dar el m-a tot sunat, m-a tot întrebat dacă e totul ok”, a mai spus Oana Roman.

Nu se știe exact dacă despărțirea s-a produs sau nu din cauza unei alte femei, însă un lucru este cert: în momentul în care nu mai există înțelegere și respect reciproc,căsnicia este sortită eșecului.

„E cea mai bună decizie şi cea mai corectă”, susține fiica fostului premier.

Ultima oră
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)