Primul trailer al filmului „Dune” a fost vizionat de peste 1 milion de oameni, doar în prima oră după lansare (VIDEO)

Primul trailer al filmului „Dune” a fost vizionat de peste 1 milion de oameni, doar în prima oră după lansare (VIDEO)
FOTO: Hepta.ro

Primul trailer al filmului „Dune” a fost lansat online de către Warner Bros. Pictures. Imaginile au fost difuzate pe YouTube și au fost vizualizate de nici mai mult și nici mai puțin de un milion de oameni, doar în prima oră de la lansare.

Filmul este bazat pe epopeea SF a lui Frank Herbert, iar primul promo a fost lansat în mediul online miercuri, 10 septembrie. Fanii așteaptă cu nerăbdare sosirea în cinematrografe a producției, dar mai ales să îi vadă în rolurile principale pe actorii momentului, precum Jason Momoa, Javier Bardem și Timothee Chalamet.

Dune a atins succesul în 2003

Saga Dune a fost recunoscută în 2003 drept cea mai populară serie de cărți SF din istorie. Scrise de autorul american Frank Herbert, cărțile au devenit populare rapid, iar în 1984 a fost produs și primul film cu același nume. În 2003 a fost produsă și o emisiune TV, dar și jocurile pe computer, pe care le-a îndrăgit toată lumea.

Pelicula din 1984 a fost regizată de către David Lynch, el fiind și cel care a realizat scenariul. Din distribuție au făcut la avea vreme parte: Kyle MacLachlan, Virginia Madsen, dar și Patrick Stewart.

Filmul din 2020, în regia lui Denis Villeneuve

Producția ce ar urma să ajungă în cinematografe anul acesta a fost regizată de Denis Villeneuve, iar scenariul a fost scris tot de cătr eel, alături de Jon Spaihts și Eric Roth, având la bază romanul din 1965.

Având la bază romanul „Dune”, scenariul peliculei urmărește călătoria mitică a lui Paul Atreides, din momentul în care familia sa acceptă să conducă planeta mitică Arrakis, singura sursă a „mirodeniei” numite melanj, cea mai importantă și mai valoroasă substanță din univers.

Distribuția producției ce se va lansa în 2020 este una de excepție. Fanii îi vor putea admira pe Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Zendaya, Dave, Stephen McKinley Henderson, Chang Chen, David Dastmalchian, Sharon Duncan-Brewster, Charlotte Rampling, Jason Momoași Javier Bardem.

1 milion de vizualizări în prima oră de la lansare

Potrivit Digi24, trailerul oficial al peliculei, lansat în cursul serii de miercuri, a strâns peste 1 milion de vizualizări în prima oră de la lansare. În mai puțin de 15 ore de la publicate pe YouTube, trailerul oficial al filmului a ajuns la peste șase milioane de vizualizări.

Ultima oră
20:51 - Proiecțiile sugerează un rezultat strâns la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)
18:45 - Loto 6/49. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc Plus și Super Noroc
18:33 - Cristian Diaconescu, despre prezența lui Klaus Iohannis la Congresul PNL: Cerere de implicare din partea partidelor va fi întotdeauna. Este decizia Președintelui dacă și câți pași face într-o direcție sau alta (VIDEO)
18:05 - În Timișoara ar putea fi instituită carantină de noapte pentru persoanele nevaccinate. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 6
17:17 - Masca redevine obligatorie în spațiile deschise aglomerate din Capitală. Noi măsuri în București, de la miezul nopții