Prințesa Eugenie este însărcinată. Palatul Buckingham a făcut anunțul oficial

Prințesa Eugenie este însărcinată. Palatul Buckingham a făcut anunțul oficial
Sursa Foto: Viva.ro

Prințesa Eugeniede York este însărcinată cu primul ei copil.Ea și soțul ei, Jack Brooksbank, vor deveni părinți în primăvara anului 2021, transmite publicația Metro.co.uk.

Familia Regală a confirmat vestea. Regalitatea britanicăa anunțat fericita veste într-o declarație în această dimineață, spunând că bebelușul urmează să vină la începutul anului 2021.

Al 9-lea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a se va naște la începutul anului

Nepoata Reginei Elisabeta a II-a, care urmează să devină mamă pentru prima oară, și soțul ei au făcut public anunțul și pe contul personal de Instagram, unde au postat o fotografie cu niște botoșei de bebeluș.

„Eu și Jack suntem extrem de încântați pentru începutul anului 2021”,a scris Eugenie pe contul ei de Instagram.

Vestea a apărut și pe contul oficial de Twitter al Familiei Regale.

„Alteța Sa Regală Prințesa Eugenie și Mr. Jack Brooksbank sunt foarte încântați să anunțe că vor deveni părinți la începutul anului 2021.Ducele de York și Sarah, Ducesa de York, domnul și doamna George Brooksbank, Regina și Ducele de Edinburgh sunt încântați de veste”, a scris familia regală pe rețeaua de socializare Twitter.

Copilul va fi al 11-lea la rând la tron ​​și al nouălea strănepot al Majestății Sale. O sursă apropiată familiei a spus că sarcina este „exact ceea ce avea nevoie întreaga familie” după un an dur, care l-a avut protagonist pe prințul Andrew în relația cu pedofilul Jeffrey Epstein.

Cine este Prințesa Eugenie de York

Prințesa Eugenie de York este fiica cea mică a Prințului Andrew, Duce de York și a lui Sarah, Ducesă de York. Ea este a opta persoană în linia de succesiune la tronul britanic.

Prințesa Eugenie s-a născut pe 23 martie 1990 și și-aunit destinelecu logodnicul ei, Jack Brooksbank, în cadrul unei ceremonii impresionante ce a avut loc la capela St. George a Castelului Windsor, în anul 2018.A fost prima nuntă a unei prinţese britanice după 26 de ani.

Prințesa Eugenie s-a căsătorit cu Jack Brooksbank la Capela St. George a Castelului Windsor, mireasa mergând spre altar la brațul tatălui ei, Prințul Andrew, duce de York, în aceeași capelă în care, cu cinci luni în urmă, s-au căsătorit Prințul Harry, vărul ei, și Meghan Markle.La fel ca Meghan, Eugenie a purtat o rochie cu mânecă lungă, dar decoltată, creație a designerilor britanici Peter Piloto și Christopher De Vos. Puțini au știut însă că acest model de rochie a fost cerința miresei.

Prinţul Philip a apărut și el în fotografiile oficiale de la nuntă făcute publice de Familia Regală Britanică, în ciuda faptului că nu mai vorbise cu fosta lui noră, Sarah, din 1992, atunci când Sarah şi Prințul Andrew s-au despărţit. Prințul Philip o acuza pe Sarah degrave prejudicii de imagine aduse Coroanei Britanicedin pricina comportamentului acesteia după divorț, conform kanald.ro.