Prințul Harry, probleme cu drogurile și alcoolul. Ce l-a făcut pe acesta să își schimbe comportamentul

Prințul Harry, probleme cu drogurile și alcoolul. Ce l-a făcut pe acesta să își schimbe comportamentul
sursa Foto: Instagram

Chiar dacă acum este un familist convins, Prințul Harry a avut, în trecut, probleme cu drogurile și alcoolul. Din acest motiv, a fost nevoit să petreacă un timp într-o clinică de dezintoxicare. Pe când era doar un adolescent, Prințul Harry era sufletul petrecerii și nu lipsea de la niciun chef. Atunci când Harry a împlinit vârsta de 16 ani, Prințul Charles și-a dat seama că situația a scăpat de sub control și a decis că trebuie să ia măsuri.

Prințul Harry, internat la dezintoxicare

Prințul Harry se dedică întru totul familiei sale, însă nu întpdeauna lucrurile au stat așa. Fiul Prințesei Diana a avut probleme cu drogurile și alcoolul. Aparent, acesta era considerat a fi „oaia neagră” a familiei, pe când fratele său, Prințul William, a fost consederat cel responsabil, potrivit impact.ro.

În adolescență, Prințul Harry era un petrecăreț înrăit, iar drogurile și alcoolul erau nelipsit. Pe când acesta a împlinit 16 ani, Prințul Charles a decis că este timpul să ia măsuri în ceea ce privește comportamentul fiului său. Drept urmare, l-a internat într-o clinică de dezintoxicare.

Se pare că lipsa de încredere din partea familiei a condus la acest comportament al Prințului Harry, conform apropiaților.

„Prima dată când l-am întâlnit pe Prințul Harry a fost la un club de noapte. Erau anii lui de educaţie înaltă și trebuia să îşi revină. Mergea des la Kensington Roof Gardens. Aici, consuma shoturi de vodcă şi fuma Marlboro Lights înconjurat de un grup de blonde superbe”, a spus corespondentul regal al revistei Vanity Fair, Katie Nicholl.

Prințul Harry s-a schimbat din momentul în care s-a îndrăgostit de Meghan Markle

Prințul Harry a fost dus la Featherstone Lodge, un centru pentru consumatorii de droguri din Peckham. În această instituție i s-a vorbit despre recuperarea dependenților de cocaină și heroină, însă fără succes pentru că Prințul Harry a continuat să strice imaginea Casei Regale.

„Puteți înțelege cu adevărat cum un prinț nefericit, singur și privilegiat ar sfârși prin alcool şi fumând cannabis pentru a umple acele ore și a petrece cu oameni despre care chiar credea că l-au plăcut sau iubit”, a precizat jurnalista Daisy McAndrew.

Ba mai mult, prin 2012, au apărut în presa din lumea întreagă imagini din Las Vegas, care îl înfățișau pe Prințul Harry dezbrăcat.

„M-am făcut de râs, mi-am dezamăgit familia, am dezamăgit multă lume”, mărturisea Prințul Harry.

Comportamentul Prințului Harry a început să se schimbe cu adevărat după ce s-a îndrăgostit de Meghan Markle. Aceasta a făcut un alt om din fiul Prințesei Diana. Cei doi s-au căsătorit în anul 2018, iar fiul lor, pe nume Archie, s-a născut un an mai târziu.

Acum, aceștia s-au mutat în Los Angeles, după ce au renunțat la titlurile regale pentru a-și croi o viață exact așa cum și-o doresc, departe de îndatoririle regale. Există speculații potrivit cărora Prințul Harry suferă că este departe de familia lui, însă datoria lui de soț și tată primează.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său