Prințul Harry și Meghan Markle și-au achiziționat propria lor casă. Unde s-au mutat cei doi

Prințul Harry și Meghan Markle și-au achiziționat propria lor casă. Unde s-au mutat cei doi
FOTO: Hepta.ro

După ce au părăsit familia regală britanică, Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în Vancouver, Canada, după care și-au îndreptat atenția spre Los Angeles, Statele Unite. Aici au fost găzduiți de mogulul Tyler Perry pe proprietatea acestuia din Beverly Ridge. Acum, Ducii de Sussex și-au achiziționat propria lor casă.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în Santa Barbara

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit în mod oficial proprietarii unei case. Un purtător de cuvânt al cuplului a confirmat știrea pentru publicația ET.

„Ducele și Ducesa de Sussex s-au mutat în în locuința lor familială în luna iulie a acestui an”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Cuplul a cumpărat o casă în Santa Barbara, iar surse din apropierea celor doi spun că „vor să-și creeze un cămin aici, în această comunitate liniștită, care e ferită de ochii curioșilor. Aici vor să-l crească pe Archie și să ducă o viață normală”.

Acum, Prințul Harry și Meghan Markle speră că li se va respecta intimitatea, având în vedere conflictele pe care le-au avut cu paparazzi și diverse tabloide.

Ducii de Sussex vor fi vecini cu mai multe persoane cunoscute precum Oprah Winfrey, Gwyneth Paltrow, Julia Louis-Dreyfus, Drew Barrymore sau Ellen DeGeneres.

Meghan Markle și Prințul Harry au crezut că vor scăpa de atenția presei

Ducii de Sussex au luat decizia de a renunța la rolurile de membri seniori ai familiei regale britanice și implicit de a renunța la îndatoririle regale pentru a începe o nouă viață, însă tot s-au aflat în atenția publicului, iar paparazzi ar fi făcut orice pentru a obține o poză cu ei doi.

Meghan Markle și Prințul Harry au crezut că după ce se vor renunța la viața în sânul familiei regale și se vor muta în Los Angeles, vor avea parte de mai multă intimitate. Expertul Katie Nicholl a declarat că cei doi „s-au înșelat amarnic” în a gândi că vor beneficia de mai multă intimitate.

„Cred că una dintre marile preocupări atunci când cuplul s-a mutat în Los Angeles a fost securitatea, cel puțin, cine urma să plătească pentru această securitate. Înțeleg că închiriază casa lui Syler Perry, care este însoțită de propria securitate. Unul dintre aspectele cheie pentru ei este ca sunt în centrul atenției. Aceștia atrag o atenție deosebită, iar preocuparea lor a fost întotdeauna modul în care își vor echilibra viața privată cu rolurile lor publice”, a declarat Katie Nicholl.

Meghan Markle și Prințul Harry au dat în judecată mai multe tabloide

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat pe 1 octombrie 2019 că vor da în judecată Associated Newspapers, proprietarii Daily Mail, MailOnline, Mail on Sunday. În ultima publicație menționată a fost făcută publică o scrisoare pe care Meghan Markle i-o trimisese tatălui ei, Thomas Markle, potrivit Elle.

Pe lângă toate acestea, Ducii de Sussex nu i-au acuzat pe cei de la Mail on Sunday doar de faptul că au publicat un documente private, ci și pentru că au editat conținutul scrisorii, prim omiterea de paragrafe, propoziții și chiar cuvinte, după cum însuși Prințul Harry a declarat.

„În plus, pe lângă publicarea acestui document privat, ei au omis special anumite paragrafe, propoziții specifice și chiar anumite cuvinte pentru a masca minciunile pe care le-au continuat timp de un an”, a afirmat Prințul Harry.

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)