ProTV a renunțat la Mihai Petre. Cum a primit dansatorul vestea că va fi înlocuit în juriul emisiunii “Românii au talent”

Mihai Petre a vorbit pentru prima dată despre înlocuirea în juriul emisiunii “Românii au talent”. Celebrul dansator a dezvăluit că nu el a ales să plece, ci echipa de la ProTv a renunțat la el, în favoarea unei prezențe feminine.

Vedeta a declarat pentru click.ro știa că e posibil să fie înlocuit, însă a fost bulversat că s-a întâmplat atât de repede.

Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așaveste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur… Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu”, a spus el.

Mihai Petre vrea să rămână în televiziune

Dansatorul a declarat că, deși nu a semnat nici un contract deocamdată, își dorește să revină pe micul ecran, însă până atunci vrea să cucerească YouTube-ul.

„Eu în momentul acesta sunt liber de contract și analizez opțiunile pe care le am pentru a continua drumul în tv, pentru că vreau să fac în continuare televiziune, cred că am de spus câte ceva…A fost o onoare pentru mine și sunt convins că ne vom mai reîntâlni în zona asta de entratainment și de showbiz. Sunt absolut recunoscător și le mulțumesc tuturor din echipă. Nu numai vedetelor pe care le vedeți cu toții și care îmi sunt și prieteni…Da, și îmi doresc să revin și sunt convins că voi reveni la un moment dat, însă e o perioadă în care pur și simplu analizez oportunități pe care le pot duce cu succes și care să mi se potrivească, pentru că nu e atât de simplu…Deocamdată m-am gândit să-mi faccanalulmeu de Youtube și am început să lucrez la asta”, a mai declarat coregraful, pentru sursa citată.

Dansatorul a fost înlocuit de Alexandra Dinu

În sezonul 11 Mihai Petre i-a cedat scaunul de jurat Alexandrei Dinu. Actrița, cu o experiență notabilă în arta spectacolului, este cunoscută și datorită faptului că a fost soția fotbalistului Adrian Mutu, cu care are un băiat pe nume Mario.

Ultima oră
19:24 - Scandalul momentului în online-ul românesc. Autorul postării controversate spune că a glumit: „Femeile disponibile pentru sex să poarte un cerculeț la rever. Două cerculețe pentru sex în grup”
19:08 - Explozie a cazurilor de COVID în București. Vlad Voiculescu, după ce avertizase că lipsesc 4.000 de teste pozitive din ultimele zile: „Minunea de după congresul PNL! – 653 cazuri duminică, 2.559 luni”
19:03 - Ursula von der Leyen, despre explozia prețului la gaze: „Ceea ce vedem este un fenomen global, nu doar unul existent în Europa”
18:51 - Iohannis, nemulțumit de cifrele campaniei de vaccinare. Mesaj tăios în prezența Ursulei von der Leyen: „Dacă ne-am fi vaccinat, nu am mai fi avut restricții”
18:44 - Ursula von der Leyen anunță că România a primit undă verde din partea Comisiei privind PNRR: „Nu e finalul călătoriei. Trebuie să implementăm aceste proiecte”
18:28 - Florin Cîțu, despre PNRR: Sunt incluse 107 investiții și 64 de reforme. Până la sfârșitul anului vom primi prefinanțarea de 3,8 miliarde de euro (VIDEO)
18:25 - Klaus Iohannis, în cadrul vizitei Ursulei von der Leyen, după aprobarea PNRR: „Avem o responsabilitate uriașă, pentru a ne asigura că fondurile europene vor schimba fața României”
18:19 - Proiect de lege: Certificatul COVID, obligatoriu pentru personalul medical. În caz contrar se va suspenda contractul de muncă pentru 30 de zile
18:05 - Pfizer anunță că a început să testeze noul său medicament cu administrare orală, care ar putea preveni Covid-19
18:00 - De ce o sfătuiește Mitică Dragomir pe Simona Halep să se retragă din tenis