Probleme în familia Maiei Morgenstern: „Sunt mamă dificilă, sunt mamă care a făcut greșeli”

Maia Morgenstern, despre rănile trecutului. Foto: Facebook/Maia Morgenstern.

Maia Morgenstern este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din lumea teatrului românesc. Vedeta se bucură de aprecierea spectatorilor. Talentul artistei fiind remarcat chiar și de celebrul Mel Gibson.

Maia Morgenstern, chinuită de greșelile trecutului

Maia Morgenstern are o poveste de viață parcă ruptă din filme. Actrița a trecut prin mai multe încercări înainte ca să devină celebră. Femeia a făcut câteva dezvăluiri neașteptate, în cadrul podacastului „Trup și suflet”, găzduit de Florentina Opriș. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citește și Oana Zăvoranu, crescută de doi tați: „Doamne, erau cele mai frumoase și răsfățate zile, ca ale unei prințese”

„Am făcut tare multe greșeli, evident. De un lucru sunt absolut sigură, că nu am acordat familiei mele suficient timp, mai ales părinților, pentru că sunt mamă bună, sunt mamă dificilă, sunt mamă care a făcut greșeli, sunt tot felul de chestii. Fiică, copil al părinților mei sunt cu siguranță. Și când mă gândesc, vorbind de familie, îmi asum că nu i-am acordat timpul pe care l-ar fi meritat și de care ar fi avut nevoie. Asta e sigur. Dar am ales așa. M-a întrebat o colegă, prietenă, dacă aș face încă o dată la fel și am răspuns că da”, a explicat Maia Morgenstern.

Actrița nu se consideră o mamă dedicată

Actrița are mai multe regrete. Îi pare rău că nu a fost un părinte ideal. Maia Morgenstern nu a putut să se dedice familiei. Femeia a fost și va rămâne fidelă teatrului, pe care l-a pus pe primul loc.

„Copiii mei au venit la intervale mari de timp, iar eu am încercat să fiu o mamă bună urmând instrucțiunile, citind ce era atunci la modă. Lucrurile s-au schimbat radical. Din momentul când fiul meu cel mare a venit pe lume și până când a apărut al doilea, apoi al treilea, încât, paradoxal, ceea ce însemna atunci perfecțiunea, cel mai bun lucru de urmat, de îndeplinit, de făcut contrazicea total ce era la modă idealul, atunci când a venit cel de-al doilea copil. Când s-a născut al doilea era total pe dos cu ce eram îndemnată să fac cu 14 ani înainte. Instinctul îți spune multe!”, a povestit Maia Morgenstern, citată Wowbiz.

Talentul Maiei Morgenstern a fost apreciat și în străinătate. Actrița a interpretat rolul Maicii Domnului în filmul „Passion of The Christ”.

„Este absolut excepțională. Nu conta în ce scenă juca, era întotdeauna acolo, implicată la maxim”, spunea Mel Gibson despre  actrița din România.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)
20:18 - Marcel Boloș: Reforma pensiilor, așa cum este ea scrisă în PNRR, trebuie dusă la bun sfârșit. Cererea de plată 3, poate examenul cel mai greu al Guvernului. Avem o reformă extrem de grea și privind decarbonizarea (VIDEO)
19:48 - Marcel Boloș: Avem un buget mare alocat pensiilor speciale, 12 miliarde de lei la 207.000 de beneficiari – și aici Comisia insistă să fie redus volumul de cheltuieli (VIDEO)
19:25 - Marcel Boloș, întrebat despre laudele lui Marcel Ciolacu: Are argumente. Dacă există o posibilitate de modificare a protocolului pentru a pune pe prim-plan interesul public, trebuie făcută (VIDEO)
19:00 - Trei persoane rănite într-o explozie provocată de o dronă ucraineană în centrul unui oraș din Rusia, susține TASS. Kireyevsk e la circa 200 de kilometri de Moscova (VIDEO)
18:31 - Rapid, calificare fantastică în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin! Învinsă la cinci goluri în tur, campioana României a reușit un retur de poveste cu Krim
18:15 - Cătălin Drulă: Sorin Grindeanu a sabotat siguranța feroviară cu bună știință. Două ordine de ministru au amânat cu șase luni termenele de reparații planificate și revizii tehnice generale la vagoanele CFR Călători
17:56 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Despre provocările din aceste vremuri și centrarea atenției pe misiune (VIDEO)
17:35 - NATO îl critică pe Vladimir Putin pentru retorica sa nucleară „periculoasă și iresponsabilă” / Ucraina cere o reuniune a Consiliului de Securitate ONU și spune că Belarus a fost luat „ostatic” de Rusia