Probleme pentru Selly! Mesajul transmis de vlogger în toiul nopții: „Ne asigurăm că pe viitor nu mai încearcă nimeni să mă rănească sau să mă omoare…”

Probleme pentru Selly! Mesajul transmis de vlogger în toiul nopții: „Ne asigurăm că pe viitor nu mai încearcă nimeni să mă rănească sau să mă omoare...”
Foto: Facebook @ Selly

Renumitul vlogger Selly a trecut prin niște momente mai puțin plăcute și spune că evenimentul putea lua chiar o turnură tragică. Episodul neferict a fost relatat chiar de el, pe Instagram.

Vloggerul Selly, mesaj neașteptat în miez de noapte

„Un pic mai mult vom sta în această seară, băieți. Va fi o seară mai lungă, ca să ne asigurăm că pe viitor nu mai încearcă nimeni să mă rănească sau să mă omoare, furând prezoanele de la roți. Așa că se face o anchetă, să vedem ce s-a întâmplat, totuși, că nu e normal așa ceva”, a spus Selly pe Instagram, în timp ce se filma lângă mașina lui și lângă două mașini de poliție, potrivit protv.ro.

Vloggerul a subliniat că va acționa în consecință.

„Dacă la numărul de înmatriculare am crezut că e doar o glumă foarte proastă, bă, la asta cu furtul de prezoane putea să se desprindă roata, puteam să intru într-un șanț, puteam să intru în cineva, în altă persoană, Doamne ferește, să pățesc ceva eu sau altă persoană. Plus să pățească ceva mașina. Deci deja nu mai e nicio glumă, e foarte serioasă treaba și luăm toate măsurile care se impun”, a mai spus Selly.

Cunoscutul vlogger a avut ceva probleme și la fosta locuință. De altfel, acesta este unul dintre motivele pentru care s-a mutat într-un cartier de lux din apropiere de Pădurea Băneasa.

„Suntem înconjurați de pădure. (…) Așa o împac și pe Smără, pentru că este în natură, așa cum îi place ei și nu este nici foarte departe de București. Sper că vă place noul apartament în care stau. La 2.000 de euro chiria… nu aveți ce să spuneți altceva. M-am mutat de la 850 de euro la 2.000 de euro. Este ceva de plătit, însă cel mai important este că e foarte serios din punct de vedere al securității”, dezvăluia el acum ceva vreme, potrivit Cancan.ro.