Radu Vâlcan și fiul cel mic, infectați cu COVID-19. Adela Popescu: „S-au îmbolnăvit de la mine”

Radu Vâlcan și fiul cel mic, infectați cu COVID-19. Adela Popescu: „S-au îmbolnăvit de la mine”
Sursa Foto: Instagram / Adela Popescu

Adela Popescu a anunțat în această dimineața că soțul, Radu Vâlcan, și Adrian, fiul lor cel mic, s-au infectat cu coronavirus.

„Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi”, a declarat Adela Popescu, la Pro TV, conform click.ro.

Prezentatoarea a aflat pe 9 septembrie că este e infectată cu coronavirus.

De când a fost testată pozitiv, Adela Popescu nu a mai apărut la Pro TV. În locul ei, Cosmina Păsărin moderează acum emisiunea „Vorbește lumea”.

„M-am simțit rău, așa că am făcut testul COVID, care din păcate a ieșit pozitiv. Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul. Ceilalți doi băieți sunt la bunici. Îmi pare rău că nu sunt acolo cu voi, însă timp de două săptămâni ne vom vedea în această ipostază. Urma să fac vaccinul, dar am așteptat să treacă o perioadă după naștere”, a declarat vedeta imediat după ce a aflat că e infectată.