Raluca Pastramă și-a retras plângerea penală făcută pe numele lui Pepe, dar e pedepsită de judecători

Raluca Pastramă și-a retras plângerea penală făcută pe numele lui Pepe, dar e pedepsită de judecători
Sursa Foto: Instagram

Decizie radicală luată de Raluca Pastramă. Brunetași-a retras plângerea penală făcută pe numele soțului ei, dar instanţa a obligat-ola plata cheltuielilor judiciare de 500 de lei

Din ce motiv ar fi agresat-o Pepe pe Raluca Pastramă

Divorțul dintreRaluca Pastramăși Pepe nu mai este un subiect necunoscut pentru oamenii din România.Deși ambii parteneri au declarat că doresc o despărțire fără zgomot,lucrurile au luat o întorsătură complet neașteptată.

Raluca Pastramă a depus plângere la poliţie după ce ar fi fost agresată în plină stradă,în parcarea stadionului Dinamo, acolo unde fiicele ei merg la cursuri de tenis, chiar de către soțul ei.De asemenea, bruneta a cerut unordin de protecție pe numele lui Pepe după ce acesta i-ar fi aplicat mai multe lovituri.

Conform Cancan.ro.Pepe ar fi lovit-ope Raluca, cu podul palmei, peste față, pentru a nu-i lăsa urme. Imediat după ce a comis aceste fapte oribile, Pepe ar fi fugit de la fața locului.

Se pare că motivul bătăii pe care artistul i-ar fi aplicat-o soției sale ar fi fost o criză de gelozie, care s-a transformat într-o adevărată ceartă.

Scenele au avut loc în timp ce fiicele celor doi se aflau pe teren, alături de antrenorul lor de tenis.

După acest moment plin de tensiune fizică, Raluca Pastramă a depus plângere penală pe numele soțului ei, cerând un ordin de protecție, însă pare că s-a răzgândit și a retras plângerea penală făcută.

Raluca Pastramă și-a retras plângerea penală

Procesul în care Ionuț Pascu era acuzat că a lovit-o pe mama copiilor săi a fost încheiat, marţi, de Judecătoria Sectorului 2, după ce tânăraşi-a retras plângerea penală prealabilă.

Informația a fost făcută publică și pe site-ul de instanțe, iar cheltuielile de judecată vor fi suportatede către Raluca Pastramă, ea fiind cea care a și pornit întregul proces.

”Ședință din 24.11.2020, ora: 14:00, la completul: Camera de Consiliu – 12

Tip soluție: Ia act de renunțare la judecată

În baza art. 43 din Legea nr. 217/2003 raportat la art. 406 Cod procedura civila, ia act de renunțarea reclamantei la judecarea cererii de chemare în judecata formulata Ministerul Public Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, privind pe reclamanta Pascu Raluca Florentina în contradictoriu cu pârâtul Pascu Nicolae Ionuț.

Obligă reclamanta la plata către stat a sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată, din care onorariul în cuantum de 250 lei pentru avocatul desemnat inițial să asigure asistența juridică a pârâtului, Tacu V.N. Nicolae-Valetina, și onorariul de 250 lei pentru avocatul desemnat inițial să asigure asistența juridică a reclamantei, Panfiloiu D.Luminita-Rodica.

Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Judectoria Sectorului 2 București”,se arată în decizia instanței.

Ultima oră
23:55 - Președintele Consiliului European denunță „lipsa de loialitate” a SUA. Charles Michel, mesaj dur după decizia Australiei de a renunța la submarinele franceze în favoarea celor americane
23:47 - Cine este iubitul Emmei Răducanu. Tânărul misterios ar fi un cântăreț celebrul în Marea Britanie
23:25 - Un bărbat a omorât-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. Agresorul a fost reținut de procurorii din Constanța
23:08 - Nelu Tătaru: Mă aștept să se generalizeze certificatul verde / Sunt sectoare cu contact direct și repetat cu cetățenii, haideți să le facem sigure – facem vaccinul gratuit sau facem testele pe banii noștri
23:00 - Ludovic Orban: La ora actuală se lucrează la o îmbunătățire a legislației în domeniu informațiilor
22:39 - Polonia, sancționată cu cea mai mare amendă zilnică din istoria UE pentru că nu a oprit exploatarea la mina Turow
22:28 - Nelu Tătaru spune că statele cu o rată mare de vaccinare se tem că românii și bulgarii ar putea întreține pandemia
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori