Raluca Pastramă și-a retras plângerea penală făcută pe numele lui Pepe, dar e pedepsită de judecători

Raluca Pastramă și-a retras plângerea penală făcută pe numele lui Pepe, dar e pedepsită de judecători
Sursa Foto: Instagram

Decizie radicală luată de Raluca Pastramă. Brunetași-a retras plângerea penală făcută pe numele soțului ei, dar instanţa a obligat-ola plata cheltuielilor judiciare de 500 de lei

Din ce motiv ar fi agresat-o Pepe pe Raluca Pastramă

Divorțul dintreRaluca Pastramăși Pepe nu mai este un subiect necunoscut pentru oamenii din România.Deși ambii parteneri au declarat că doresc o despărțire fără zgomot,lucrurile au luat o întorsătură complet neașteptată.

Raluca Pastramă a depus plângere la poliţie după ce ar fi fost agresată în plină stradă,în parcarea stadionului Dinamo, acolo unde fiicele ei merg la cursuri de tenis, chiar de către soțul ei.De asemenea, bruneta a cerut unordin de protecție pe numele lui Pepe după ce acesta i-ar fi aplicat mai multe lovituri.

Conform Cancan.ro.Pepe ar fi lovit-ope Raluca, cu podul palmei, peste față, pentru a nu-i lăsa urme. Imediat după ce a comis aceste fapte oribile, Pepe ar fi fugit de la fața locului.

Se pare că motivul bătăii pe care artistul i-ar fi aplicat-o soției sale ar fi fost o criză de gelozie, care s-a transformat într-o adevărată ceartă.

Scenele au avut loc în timp ce fiicele celor doi se aflau pe teren, alături de antrenorul lor de tenis.

După acest moment plin de tensiune fizică, Raluca Pastramă a depus plângere penală pe numele soțului ei, cerând un ordin de protecție, însă pare că s-a răzgândit și a retras plângerea penală făcută.

Raluca Pastramă și-a retras plângerea penală

Procesul în care Ionuț Pascu era acuzat că a lovit-o pe mama copiilor săi a fost încheiat, marţi, de Judecătoria Sectorului 2, după ce tânăraşi-a retras plângerea penală prealabilă.

Informația a fost făcută publică și pe site-ul de instanțe, iar cheltuielile de judecată vor fi suportatede către Raluca Pastramă, ea fiind cea care a și pornit întregul proces.

”Ședință din 24.11.2020, ora: 14:00, la completul: Camera de Consiliu – 12

Tip soluție: Ia act de renunțare la judecată

În baza art. 43 din Legea nr. 217/2003 raportat la art. 406 Cod procedura civila, ia act de renunțarea reclamantei la judecarea cererii de chemare în judecata formulata Ministerul Public Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, privind pe reclamanta Pascu Raluca Florentina în contradictoriu cu pârâtul Pascu Nicolae Ionuț.

Obligă reclamanta la plata către stat a sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată, din care onorariul în cuantum de 250 lei pentru avocatul desemnat inițial să asigure asistența juridică a pârâtului, Tacu V.N. Nicolae-Valetina, și onorariul de 250 lei pentru avocatul desemnat inițial să asigure asistența juridică a reclamantei, Panfiloiu D.Luminita-Rodica.

Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Judectoria Sectorului 2 București”,se arată în decizia instanței.

Ultima oră
09:40 - Scădere dramatică a a valorii monedei virtuale Bitcoin. Investitorii au pierdut aproape 10.000 de dolari în doar câteva ore
09:26 - Razie a Poliției Rutiere în București: Mai mulți șoferi au urcat la volan sub influenţa alcoolului sau a drogurilor
09:04 - Bilanțul victimelor produse de erupția vulcanului din insula Java: 13 morți și 41 de răniți (VIDEO)
08:16 - Incendiu puternic în apropiere de Centura Capitalei, cu degajări mari de fum. Șoferii sunt sfătuiți să ocolească zona (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Predicțiile pentru fiecare zodie în luna Șobolanului, sub element Metal Yang (VIDEO)
23:34 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: În luna Șobolanului, sub element Metal Yang, provocarea e la nivel de conducere / În sectorul României sunt niște stele oribile. Totul e să fim calmi (VIDEO)
22:55 - Iulian Fota: Cel mai prost scenariu pentru România ar fi o confruntare militară majoră Rusia – Ucraina / Pretențiile rușilor merg mult dincolo de Ucraina. Ei vor drept de veto și pe soarta noastră (VIDEO)
22:22 - Bărbat din Năvodari, condamnat pentru că avea trei neveste. Ce pedeapsă a primit
21:53 - Nicolae Ciucă anunță o ședință după confirmarea primelor cazuri de infectare cu Omicron: Voi dispune măsuri. Nicio clipă nu trebuie pierdută
21:46 - Austria: Peste 40.000 de oameni au protestat în Viena față de restricții și planurile privind vaccinarea obligatorie (VIDEO)