Ramona Olaru, mesaj cu subînțeles pentru fostul iubit. Ce i-a transmis asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” lui Cătălin Cazacu

Ramona Olaru, mesaj cu subînțeles pentru fostul iubit. Ce i-a transmis asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” lui Cătălin Cazacu
Sursa Foto: Instagram/ @ramonna_olaru

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au pus punct relației lor în urmă cu două luni, la scurt timp după ce s-au logodit pe o plajă din Grecia. Se pare că cei doi nu mai rezonau la fel de bine și au decis că separarea este cea mai bună soluție.

Ramona Olaru, mesaj dur pentru Cătălin Cazacu

Ramona Olaru este una dintre cele mai dorite prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Nu oricine ajunge să-i intre în grații, iar asta pentru că vedeta este foarte pretențioasă.

Cu toate că cei doi nu mai sunt împreună, mesajele cu subînțeles nu pot fi trecute ușor cu vederea. Se pare că de această dată vedeta de la Antena 1 a scos artileria grea și i-a transmis un mesaj fostului iubit.

La scurt timp după ce s-a zvonit că fostul campion la motociclism s-ar fi aruncat în brațele altei femei, Ramona Olaru a făcut public pe TikTok un videoclip în care dansa pe melodia cunoscută a Shakirei, în care cântăreața își umilește fostul partener de viață, Gerard Pique.

„Am învățaaaat! Și versurile abia acum le-am luat în seama!! Buuum!”, a scris Ramona Olaru pe TikTok.

Mai mult decât atât, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a dezvăluit fix ceea ce își dorea pentru fostul ei iubit.

„Asta e pentru ca tu să te scandalizezi / Mestecă și înghite, înghite și mestecă / Nu mă întorc la tine / Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implori / Am înțeles că nu e vina mea că oamenii te critică / Eu doar fac muzică / Îmi pare rău că te irită”, sunt versurile pe care Ramona, spune că abia acum le-a luat în seamă, potrivit cancan.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe