Răzvan Fodor, despre viața de familie. „Am pierdut foarte mult timp prin viața care mi-a fost dată”

Răzvan Fodor, despre viața de familie. „Am pierdut foarte mult timp prin viața care mi-a fost dată”
sursa Foto: Instagram

Răzvan Fodor are o familie minunată, iar din postările lor de pe rețelele sociale este vizibil cu ochiul liber că el și Irina se iubesc extrem de mult. Din dragostea celor doi s-a născut o fetiță, Diana, iar câștigătorul de la „Asia Express” spune că fata lui în vârstă de nouă ani l-a schimbat.

Răzvan Fodor, despre fiica sa

Răzvan și Irina Fodor au împreună o fată, pe Diana, în vârstă de nouă ani. Actorul spune că a învățat de la fiica sa că a pierdut mult timp prin viața care i-a fost dată și că totul este mult mai frumos decât a devenit tată.

„De la copilul meu am învățat că am pierdut foarte mult timp prin viața care mi-a fost dată, deși am avut una foarte frumoasă! De când sunt părinte, totul e mult mai frumos și dacă cineva citește aceste rânduri, să mă creadă pe cuvânt”, a declarat Răzvan Fodor pentru revista Unica.

Răzvan Fodor, despre fiica sa

De asemenea, Răzvan Fodor a mai mărturisit că se simte dator să construiască pentru Diana tot ce este mai bun și să o conducă în punctul în care va atinge înțelepciunea să ia cele mai bune decizii în orice situație și să știe să se descurce.

„Am mai învățat că sunt dator să îi contruiesc copilului meu ce e mai bun, prin educație, prin tot ceea ce fac. Îmi doresc să pot să o conduc până în punctul în care, pusă în fața oricărei situații, ea să poată lua cea mai bună decizie și să știe să se descurce. Totodată comunicarea, simțul umorului, istețimea și decența sunt lucruri la care lucrez cu ea și îmi doresc să învețe să se iubească pe sine”, a mai mărturisit acesta.

Răzvan Fodor, noul prezentator al emisiunii „Burlacul”

Răzvan Fodor va prezenta emisiunea „Burlacul”, de pe Antena 1. Acesta s-a împrieteni repede cu cel care va juca rolul burlacului și este fericit că îl va putea ajuta să își găsească sufletul pereche.

„Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe „Burlacul”, să îl ghidez. Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor a mai preluat rolul lui Cupidon de-a lungul timpului și și-a ajutat mai mulți prieteni să își găsească persoana căreia să îi jure credință veșnică în fața altarului. Ba chiar le-a devenit și naș și se bucură că îl poate ajuta și pe „Burlacul”, pe care l-a simpatizat din momentul în care l-a cunoscut.

„Este un tip mișto, e foarte normal, frumușel și chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Filmul acela cu tipul care coboară din avionul privat, cu mașina la scară și cu inelul de diamante cumpărat din Damasc în buzunar nu există. Cât despre fete, noi ne asigurăm că el va avea de unde să aleagă”, a mai afirmat Răzvan Fodor.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari