Răzvan Fodor revine pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta acesta

Răzvan Fodor revine pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta acesta
sursa Foto: Instagram

Răzvan Fodor revine pe micile ecrane, de data aceasta, în postura de prezentator TV. Sezonul cu numărul șase al emisiunii „Burlacul” va fi difuzat în curând pe Antena 1, iar câștigătorul competiției „Asia Express” este fericit că îl poate ajuta pe burlac să își găsească aleasa. În ceea ce privește filmările pentru cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Burlacul”, acestea vor avea loc în locații inedite atât din România, cât și din străinătate.

Răzvan Fodor, noul prezentator al emisiunii „Burlacul”

Emisiunea „Burlacul” se întoarce, iar de data aceasta, prezentator va fi nimeni altul decât Răzvan Fodor. Acesta s-a împrieteni repede cu cel care va juca rolul burlacului și este fericit că îl va putea ajuta să își găsească o persoană potrivită cu care să își petreacă restul vieții. Tocmai acest gând l-a convins pe Răzvan Fodor să accepte rolul de prezentator TV al noului sezon al emisiunii difuzate de Antena 1, potrivit Unica.

„Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe „Burlacul”, să îl ghidez. Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor a mai preluat rolul lui Cupidon de-a lungul timpului și și-a ajutat mai mulți prieteni să își găsească persoana căreia să îi jure credință veșnică în fața altarului. Ba chiar le-a devenit și naș și se bucură că îl poate ajuta și pe „Burlacul”, pe care l-a simpatizat din momentul în care l-a cunoscut.

„Este un tip mișto, e foarte normal, frumușel și chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Filmul acela cu tipul care coboară din avionul privat, cu mașina la scară și cu inelul de diamante cumpărat din Damasc în buzunar nu există. Cât despre fete, noi ne asigurăm că el va avea de unde să aleagă”, a mai afirmat Răzvan Fodor.

Cum și-a cucerit Răzvan Fodor soția

Răzvan Fodor își adoră soția și o iubește cu toată ființa lui. Acesta a povestit la emisiunea „De Speak firu-n patru” cât de greu i-a fost să o cucerească pe Irina. Răzvan a dezvăluit că i-au trebuit aproape patru luni să o convingă pe actuala soție că are planuri serioase cu ea.

„E un secret pe care îl știe gașca mea de apropiați, dar acum după 10 ani pot să-l împărtășesc. Eu am cunoscut-o pe nevastă-mea în 2007. Secretul ar fi că am alergat-o cu patul pe la Leu, pe acolo la cămine, vreo 3 luni și jumătate, ceva de genul ăsta. Pe vremea aia treceai la „pierdute’ după două săptămâni maxim. După ea am alergat vreo 3 luni, aproape 4. Cel mai mult de până acum, dar a meritat. Mi-am dat seama că ea e, ăsta a fost și motivul real pentru care am insistat atât, că altfel fugeam de mult”, a relatat amuzat Răzvan Fodor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)