Răzvan Munteanu a rupt tăcerea! Soțul Deliei a făcut primele declarații după ce a fost acuzat de țepe cu criptomonede: „Fiecare să investească fix cât își permite să piardă”

Răzvan Munteanu a rupt tăcerea! Soțul Deliei a făcut primele declarații după ce a fost acuzat de țepe cu criptomonede: „Fiecare să investească fix cât își permite să piardă”
Răzvan Munteanu a rupt tăcerea! Soțul Deliei a făcut primele declarații după ce a fost acuzat de țepe cu criptomonede: „Fiecare să investească fix cât își permite să piardă”. Sursa Foto: Instagram/@rzvmunteanu

Răzvan Munteanu este unul dintre cei mai importanți investitori pe piața criptomonedelor, în România. Mulți au spus că afacerile cu monede virtuale reprezintă business-ul viitorului, iar Răzvan a convins, de-a lungul timpului, mai mulți oameni cu bani să investească în astfel de monede.

După ce în ultima vreme mai mulți investitori l-au acuzat pe Răzvan Munteanu că a dat țepe pe piața criptomonedelor, soțul Deliei Matache, a rupt tăcerea și a explicat ce s-a întâmplat defapt cu banii celor care s-au grăbit să învestească.

Răzvan Munteanu le-a răspuns celor care îl acuză că i-a sfătuit greșit

După ce Răzvan Munteanu și-a câștigat notorietatea în investițiile crypto, mai mulți oameni potenți financiar au făcut investiții chiar și de milioane de euro. În momentul în care piața crypto a luat-o la vale, bogătașii au luat-o razna. I-au cerut, imediat, explicații soțului Deliei care, într-un timp relativ scurt, devenise un fel de broker în materie de monede virtuale.

Multe persoane i-au urmat sfatul și au investit sume de bani în diferite tipuri de monede virtuale, iar acum, când piața a început să scadă, cei care au investit se arată nemulțumiți.

De asemenea, au apărut inclusiv zvonuri despre pierderile personale, potrivit cărora Răzvan ar fi băgat toți banii câștigați de Delia din muzică, în criptomonede.

Este o minciună crasă că s-au pierdut banii familiei! Faceți diferența între glumele Deliei și ce speculează lumea! Eu știu bine ce facem și cât muncim în familia noastră! Toate proiectele crypto și non crypto sunt în scădere în acest moment. Inclusiv proiectele românești în care am și eu o oarecare implicare.

Nu e prima și nici ultima oară când se întâmplă asta pe piața crypto. Că oamenii se iau după Răzvan Munteanu e problema lor! Recomand fiecăruia să-și facă research-ul propriu! Să se informeze de la mine sau X, Y, Z, dar e decizia fiecăruia. Fiecare să investească fix cât își permite să piardă. Valabil pentru orice business, mai ales crypto!”, a declarat Răzvan Munteanu pentru Cancan.ro.

Răzvan Munteanu le-a transmis un mesaj persoanelor care îl consideră vinovat pentru că nu au reușit pe piața monedelor virtuale. La fel ca în orice investiție, spune acesta, trebuie să știi când este momentul să te retragi, pentru a nu ieși în pierdere.

Dacă oamenii se iau după un lider de opinie în domeniu care și-a arătat niște rezultate pozitive, fie că el este Răzvan Munteanu sau altcineva, nu este suficient. Trebuie să-și facă și research-ul propriu și să ia, până la urmă, o decizie proprie. Nimeni nu poate fi responsabil pentru deciziile investiționale ale unei persoane.

Trebuie să știi când să intri, când să ieși. Orice profesor de economie îți poate spune că un plan investițional minim este pe o perioadă de patru ani. Sau că planul este între patru și zece ani, nu câteva luni. Dacă rămâi pe câteva luni ești speculant, nu investitor. Repet, trebuie să știi când să intri, când să ieși. Pentru că se deduce din contextul următor că, pentru câteva luni, dacă intri și ieși ești speculant și trebuie să stai câțiva ani”, a spus Răzvan Munteanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe