Răzvan Simion, replică acidă la adresa lui Dani Oțil: „Asta apropo la prietenii ăia turnători”

Răzvan Simion, replică acidă la adresa lui Dani Oțil: „Asta apropo la prietenii ăia turnători”
Foto: Instagram/ Neatza cu Razvan si Dani.

Schimb de replici neașteptat între Dani Oțil și Răzvan Simion la TV. Cei doi prezentatori au vorbit despre petrecerile la care merg împreună, Dani Oțil fiind acuzat că dezvăluie prea multe secrete.

Matinalul difuzat pe Antena 1 este prezentat de cei doi din 2008. De atunci, aceștia întrețin atmosfera pe micile ecrane și nu ezită să dezvăluie detalii despre viața lor privată. Deseori, Răzvan și Dani glumesc unul pe seama celuilalt și s-a întâmplat chiar să izbucnească discuții aprinse în direct.

Răzvan Simion, ironic la adresa lui Dani Oțil

Răzvan Simion i-a pus porecla lui Dani Oțil „sifon” pentru că dezvăluie prea multe detalii „de culise”. Inclusiv la petreceri, acesta nu ezită să povestească amânunte pe care Răzvan și-ar dori să le țină private.

„Să vă zic ceva despre Dani. Eu când merg cu el la petrecere cer doar vin că sifon aveam oricum când era cu el. Asta apropo la prietenii ăia turnători (…)”, a fost replica lui Răzvan Simion pentru Dani Oțil, care imediat a reacționat, potrivit spynews.ro.

„Glume, glumele lui Răzvan. Ce să zicem? Nu mai zicem nimic. Voi să nu credeți ce a zis (…)”, a fost comentariul lui Dani Oțil.

Unde a stat Dani Oțil prima dată când s-a angajat în București

Dani Oțil și Răzvan Simion prezintă matinalul de la Antena 1 de mai bine de un deceniu. Totuși, cele două vedete nu au dus un trai de lux atunci când au venit prima dată să lucreze în București, așa că au dormit inclusiv în casa colegului lor Mihai, pe jos.

Cei doi prezentatori de la Antena 1 și-au început cariera la radio, la Timișoara, acolo unde au dorit, încă de la început, să se angajeze amândoi, chiar dacă exista un singur post scos la concurs.

Răzvan și Danu au povestit cu o căldură deosebită despre perioada în care au împărțit același apartament. Niciunul dintre ei nu a știut să gătească. Cei doi nu prea se descurcau cu treburile casnice.

Urmăriți B1TV.ro și pe