Reacția fiicei Ioanei Ginghină când a aflat că actrița are un nou iubit. „Pot sa-l iubesc și pe tata și pe cineva nou în același timp?”

Reacția fiicei Ioanei Ginghină când a aflat că actrița are un nou iubit. „Pot sa-l iubesc și pe tata și pe cineva nou în același timp?”
sursa Foto: Instagram

Ioana Ginghină trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Cristi Pitulice, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri în turism. Aceasta a povesti cum i-a spus fiicei sale, Ruxandra, despre noul partener de viață și despre cum a reacționat fetița. Actrița a vrut ca fata ei să afle de la ea și nu din presă.

Cum i-a spus Ioana Ginghină fiicei ei despre relația cu Cristi Pitulice

Ioana Ginghină a povestit că a fost mereu sinceră cu fetița ei, indiferent de situație, pentru că nici ei nu îi place ca cineva să o mintă.

După ce s-a simțit pregătită să își dea șansa să iubească din nou după divorțul de Alexandru Papadopol, la sfatul terapeutului, vedeta a decis că trebuie să îi spună Ruxandrei că se vede cu cineva.

„Nu voiam să fiu “prinsă” de paparazzi și Ruxandra să nu știe chiar nimic, ba mai mult, fiind o fetiță mare de 12 ani, 11 la acel moment, se cam prinde de foarte multe lucruri. Așa că la sfatul terapeutului am zis că ar fi cazul să-i spun Ruxandrei că mă vad cu cineva”, a scris Ioana Ginghină pe blog-ul său.

În continuare, aceasta a povestit cum a pregătit „terenul” pentru a-i da fiicei sale marea veste.

„I-am gătit paste cu brânză și desert și într-un mod cât se poate de normal, i-am spus că mă întâlnesc cu cineva, de ceva timp. Am subliniat în discursul meu, că ea va fi întodeauna prioritatea mea, ceea ce înseamnă că nu îi voi prezenta această persoană decât când voi simți că este momentul, iar momentul va fi când voi știi că este ceva pe termen lung. Terapeutul m-a avertizat că va fi o confuzie amestecată cu emoție, dar că în final Ruxi va fi fericită pentru că eu sunt fericită”, a mai mărturisit actrița.

Reacția Ruxandrei, după ce Ioana Ginghină i-a spus că se întâlnește cu alt bărbat

În primă fază, reacția Ruxandrei a făcut-o pe Ioana Ginghină să se simtă egoistă, dar, după ce fata a procesat informația, actrița a fost absolut surprinsă.

„Când i-am văzut fața, care exprima ceva între zâmbet, șoc, poate și puțină groază, m-am simțit cea mai egoistă mamă. (…) În timp ce gândeam niște cuvinte logice și care ar putea repara daunele pe care tocmai le făcusem, Ruxi a sărit de pe scaun și m-a îmbrățișat. Apoi luminată la față, cu ochii mari și curioși a început să-mi pună întrebări, multe și rapide. Cu cine mă întâlneam? O să mă căsătoresc? Unde o să mergem în luna de miere? Când facem copil? Poate să fie ea domnișoara de onoare la nuntă? Cu cine va sta când mergem în luna de miere?”, a mai scris Ioana Ginghină.

După câteva zile, fetița a avut niște întrebări ceva mai complicate, la care Ioana Ginghină nu s-a așteptat. Ruxandra își făcea griji că nu va avea suficientă iubire de dat.

„Au trecut doar câteva zile, până la întrebările mai grele. Persoana cu care te întâlnești va fi tatăl meu vitreg? Pot sa-l iubesc și pe tata și pe cineva nou în același timp? Trebuie sa-l iubesc? Mă pregătisem să răspund la întrebări despre timpul meu, să îi confirm prioritățile, să o asigur că voi fi întotdeauna acolo pentru ea, dar la genul acesta de întrebări nu mă gândisem. (…) I-am spus că indiferent cine intră în viața noastră, părinții ei sunt Alexandru și cu mine. Însă i-am spus că inimile noastre sunt capabile de mai multă iubire decât ne-am putea imagina vreodată”.

Ultima oră
09:32 - Eduard Novak: Rugbiştii de la CSM Ştiinţa Baia Mare ar putea fi repatriați cu o aeronavă specială, pusă la dispoziție de autoritățile din România (VIDEO) 
08:54 - Aglomerație la Târgurile de Crăciun. Autoritățile impun primele restricții (VIDEO)
08:23 - Au început repetițiile de 1 Decembrie. Principalele artere rutiere din centrul Bucureștiului, închise
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane