Fratele Mădălinei Manole cere redeschiderea dosarului morții artistei. Experții internaționali cooptați infirmă varianta sinuciderii (VIDEO)

Fratele Mădălinei Manole cere redeschiderea dosarului morții artistei. Experții internaționali cooptați infirmă varianta sinuciderii (VIDEO)

Fratele Mădălinei Manole a cerut ca dosarul morții cântăreței să fie redeschis, pentru a se afla dacă „fata cu părul de foc” s-a sinucis sau a fost omorâtă. Acesta strânge bani pentru procese și este ajutat de avocaţi şi criminalişti de renume.

Fratele Mădălinei Manole are nevoie de ajutor financiar pentru a redechide ancheta

Marian Manole a acordat un interviu pentru Antena Stars în care a anunțat că stânge bani dindonații pentru a redeschide dosarul morții vedetei.

„Oricine vrea să ajute această cauză este binevenit, neapărat bani. Aștept să doneze oameni puternici, din țară din afară. Orice om care a iubit-o pe Mădălina Manole și care vrea să știe adevărul, poate să ajute, dacă vrea”, a spus fratele cântăreței.

Întrebat de ce nu a făcut acest lucru în cei 10 ani care s-au scurs de la moartea vedetei, fratele a spus că nu au existat oameni capabili să ducă la bun sfârșit ancheta.

„Pentru că nu au existat oameni pricepuți care să se ocupe de caz. Tata este primul om care a luptat acum 10 ani, după decesul fetei lui și singurul care a luptat să afle adevărul”, a mai spus bărbatul.

Petru Mircea a revendicat partea fiului său dinmoștenirea lăsată de mama artistei

Marian Manole a mai declarat și că în urmă cu două luni, fostul soț a regretatei artiste a venit să revendice partea de avere cuvenită fiului său și al cântăreței, după moartea mamei Mădălinei, Eugenia Manole. După ce au rezolvat cu moștenirea, Petru Mircea i-ar fi blocat numărul de telefon.

„Acum două luni în iunie[ n.r. s-a întâlnit cu Petru Mircea], când a venit la succesiunea din partea mamei. Nepoțelul nostru beneficiază de o partea din moștenirea mamei, iar el a venit însoțit de curatorul copilullui, care a semnat pe acte, pentru că copilul este minor”, a spus Marian Manole.

În schimb, pe fiul surorii lui nu l-a mai văzut în carne și oase de când era bebeluș, iar artista trăia, acuză bărbatul.

„Acum 10 ani, când l-a născut mama lui, când era bebeluș și ulterior, de câteva ori prin presă, în poze”, a declarat unchiul băiețelului cântăreței.

Ce spune avocatul angajat de familia Manole despre redeschiderea dosarului morții artistei

Experți inetrnaționali vor expertiza probele și vor spune dacă artista s-a sinucis.

Trebuie să fim realiști să recunoaștem că odată cu trecerea timpului si dificultatea cazului crește, dar asta nu înseamnă că a devenit imposibil. Sunt cunoscute multe cazuri în care după zeci de ani a ieșit adevărul la lumină.

În momentul de față sunt cooptați experți internaționali, pentru că legea ne permite să aplelăm și la expertiza celor din străinătate. Aș putea numi unul dintre aceștia, doamna Mihaela Bruxa, un expert care s-a ocupat îndeaproape de acest caz și care a putut să contacteze și alți experți pe alte domenii care să spună dacă aici este vorba despre un suicid sau despre cu totul altceva. Obiectivul nostru este de a redeschide acest dosar, de a infirma această soluție a suicidului. Restul, sigur că Parchetul și celelalte organe ale statului vor stabili ce s-a întâmplat acolo” ,a declarat avocatul Artin Sarchizian într-o intervenție telefonică pentru sursa citată.

Experți cred că Mădălina Manole nu s-a sinucis

„Însă, așa cum familia nu crede în această versiune și opiniile și opinii care au fost exprimate din partea experțiilor, pe care le cunosc eu, până în momentul de față, au fost că nu poate fi vorba de ceea ce s-a reținut de către Parchet în această soluție de clasare, așa încât în momentul în care vom avea documentele întocmite de către acesția, și nu mă refer la simple opinii, ci la analize științifice pe baza probleor care există în momentul de față, cu siguranță se va redeschide acest dosar, astfel încât să iasă advărul la luminăși să se lămurească exact ce s-a întâmplat acolo”, a mai spus avocatul.

Indiciile de pe corpul Mădălinei Manole conduc către crimă

Avocatul a mai dezvăluit și câteva indicii care îi fac pe experții care se ocupă de caz să creadă că a fost vorba despre o crimă.

„Nu pot spune exact care sunt, nu pentru că nu le cunosc, ci pentru faptul că încă sunt în analiză și ar fi neprofesionat din partea, dar v-aș putea spune două chestiuni generale: în primul rând poziționarea unei lovituri la cap, care infirmă varianta că ar fi fost o căzătură naturală, în inconștiența persoanei, unde este amplasată aceea lovitură și gravitatea ei…experții spun că este exclus să fi fost o cădere pe spate a victiem. Un al doile aspect, ar fi modul în care a fost ingerată acea substanță, sau cum a fost introdusă, mai exact, așa cum s-au exprimat experții nu pare să fi fost o ingerare voluntară, nu pare să fi fost băută, pentru că ar fi trebuyit să lase anumite urme specifice în zona cavității bucale, pentru că este o substanță extrem de pregnantă, puternică, care pătează cu alte cuvinte. Ei bine, în cazul asta lipsesc, motiv pentru care există seriaose dubii, experții spun că ar fi de exclus acceastă variantă, dar și multe altele”, a dezvăluit avocatul.