Relațiile celebre ale Andreei Raicu. Cu ce bărbați super-celebri s-a iubit frumoasa vedetă

Relațiile celebre ale Andreei Raicu. Cu ce bărbați super-celebri s-a iubit frumoasa vedetă
Foto: Andreea Raicu / Instagram

Relațiile Andreei Raicu au prezentat mereu interes pentru presa mondenă. Frumoasa brunetă a avut iubiți celebri, dar de fiecare dată relațiile sale s-au sfârșit dureros. Sportivi, artiști sau afaceriști, niciunul dintre ei nu a întemeiat o familie cu Andreea Raicu.

Relațiile celebre ale Andreei Raicu

Andreea Raicu a mărturisit în nenumărate rânduri că sunt perioade în viață când nicio relație amoroasă nu se leagă. Cu toate acestea, fosta realizatoare TV spune că este fericită și împlinită, chiar dacă nu are, momentan, un partener de viață. Ba mai mult, toate aceste decepții au îndreptat-o pe Andreea spre o viață spirituală. Vedeta a fost plecată în India pentru a se reculege, iar yoga și meditația fac parte din ritualul său zilnic.

Tudor Chirilă

Andreea Raicu a trăit o poveste de dragoste alături deTudor Chirilă. Una controversată. În doi ani de relaţie, cei doi au trecut prin numeroase împăcări şi despărţiri, aceasta fiind considerată una dintre cele mai “dramatice” dintre relațiile Andreei Raicu. S-au cunoscut în 2006, atunci când s-au afișat și pentru prima oară în calitate de cuplu la un concert al trupei Voltaj. Un sărut în fața camerelor de filmat a oficializat relația celor două vedete. Cei doi aveau firi total diferite, astfel că în 2008 au anunțat despărțirea.

Andreea Raicu și Tudor Chirilă, în timpul relației

Horia Tecău

În anul 2012 săgețile lui Cupidon o nimereau din nou pe frumoasa vedetă, care se afișa mândră la brațul tenismenului Horia Tecău.

Andreea Raicu și Horia Tecău s-au depărțit după doar un an de relație. Cei doi au realizat că provin „din lumi diferite”, iar unul din motivele principale a fost că tenismenul era mai tot timpul plecat din țară.

„Da, nu mai suntem impreuna. Timpul ne-a demonstrat ca provenim din lumi diferite”, a recunoscut Andreea pentru Click la momentul respectiv.

Andreea Raicu și Horia Tecău, într-o relație atipică

Cristi Chivu

Prima relație a Andreei Raicu care a captat atenția presei din România a fost cu fotbalistulCristi Chivu. În urmă cu mai bine de 15 ani, Andreea Raicu și Cristi Chivu vorbeau în premieră despre idila lor.

Pe vremea aceea, el avea 22 de ani, era unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști români și printre cei mai doriți burlaci de la noi. Andreea Raicu avea 25 de ani, era model și vedetă de televiziune. Povestea de iubire a durat un an de zile, din 2003, până în vara lui 2004, cei doi ajungând să se despartă din cauza distanței. Andreea era la București iar Chivu la Amsterdam, pe vremea când juca la Ajax.

Andreea Raicu și Cristi Chivu, pe vremea când erau împreună

Tudor Vasile

Andreea Raicu a avut o relație și cu fiul cel mare al fostului premier Radu Vasile, Tudor. Acesta este de profesie pilot. Chiar și după despărțire se zvonește că între cei doi a continuat să există o atracție. Totși, relația nu s-a concretizat.

Andreea Raicu și Tudor Vasile, iubiți

Într-o postare pe blog-ul personal, intitulată”Greșelile pe care le-am făcut în relații„, Andreea Raicu vorbește deschis despre sentimente și trecut.
Andreea Raicu a recunoscut că, în primul rând, nu a ştiut să aibă răbdare: „Am fost mereu un om impulsiv şi lipsit de exerciţiul răbdării şi acest lucru mi-a afectat relaţiile.“

De asemenea, vedeta subliniază că întotdeauna şi-a dorit să-şi schimbe partenerul: „Îmi plăcea, dar parcă mai avea nevoie de nişte ajustări. În multe relaţii am dus această luptă, până când am înţeles că este o nebunie. Fiecare om este aşa cum este.“