S-a aflat marele SECRET al lui Ed Sheeran: Va fi în curând TATĂ pentru prima oară!

S-a aflat marele SECRET al lui Ed Sheeran: Va fi în curând TATĂ pentru prima oară!

Surpriza in showbiz! Ed Sheeran și soția lui vor deveni cât de curând părinți pentru prima oară. Cei doi au ținut sarcina secretă până în ultima clipă, scrie The Sun.

Ed Sheeran (29) și soția lui, Cherry Seaborn (28), asteapta primul lor copil chiar în această vară.După ce, în 2019 Ed Sheeran a reusit sa fie artistul cu cele mai mari încasări în muzică, el a luat o pauză, anunțând că se va dedica familiei. Este clar acum ca s-a tinut de cuvant!

Cei doi soți și-au petrecut mare parte a timpului împreună, la reședințadin Suffolk.

Dragoste dinliceu

„Carantina a fost scuza perfectă pentru a nu fi văzuți, dar lucrurile au evoluat și emoția a crescut, astfel încât au început să spună prietenilor și familiei. Fac ultimele pregătiri la ei acasă, iar copilul este așteptat în această vară’, a declarat un apropiat al cuplului pentru sursa citată.

Ed Sheeran și Cherry se cunosc încă din vremea liceului, însă nu au format un cuplu pe atunci. Abia dupace s-au reîntâlnit,în 2015,s-au îndrăgostit, iar la finele lui 2017, artistul anunța pe contul său de socializare logodna, cu puțin înainte de Anul Nou. Un an mai târziu, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Ed și Cherry s-au căsătorit în mare secret, la reședința lor din Suffolk.

Cel mai bogat cântăreț sub 30 de anidin Marea Britanie

In luna mai a acestui an, Ed Sheerana fost numit oficial cel mai bogat cântăreț sub 30 de anidin Marea Britanie, după ce în ultima perioadă, averea cântărețuluiacrescutcu încă 40 de milioane de lire sterline, ajungand la 200 de milioane de lire sterline.

Potrivit unui clasament Spotify, realizat la finalul anului trecut, piesa Shape of you, al lui ed Sheeran a fost a doua cea mai ascultată piesa din ultimii zeceani.

Tags: