S-a lansat primul trailer complet al următoarei producții a seriei „Game of Thrones” (VIDEO)

S-a lansat primul trailer complet al următoarei producții a seriei „Game of Thrones” (VIDEO)
S-a lansat primul trailer complet al următoarei producții a seriei „Game of Thrones”. Sursa: Captură video/ Youtube/HBO MAX

A fost lansat primul trailer complet al următoarei producții a seriei „Game of Thrones”, „Casa Dragonului”. Cele 10 episoade se vor concentra pe Casa Targaryen, iar acțiunea se va petrece cu 300 de ani înainte de cea prezentată în serialul original.

Printre vedete se numără Rhys Ifans, Olivia Cooke, Paddy Considine , Emma D’Arcy, Eve Best și Matt Smith. Miguel Sapochnik, care a regizat și roducția „Bios (Finch)”, de anul trecut, a spus că vrea să „încerce să completeze” spectacolul original, mai degrabă, decât să-l reinventeze.

Ce schimbări va aduce următoarea producție a seriei „Game of Thrones”

Paddy Considine, care îl interpretează pe regele Viserys Targaryen, a spus că, pentru el, filmările pentru această producție au reprezentat „cel mai solicitant lucru pe care l-a făcut vreodată”, în timp ce Olivia Cooke a spus că, spre deosebire de serialul original, nu va exista violență împotriva femeilor, lucru care a stârnit controverse în rândul publicului, potrivit The Guardian.

„Nu m-aș simți confortabil să fac parte din ceva în care este reprezentată violența asupra femeilor fără niciun motiv, doar pentru că vor să fie tentant într-un mod care să atragă telespectatori”, a spus Cooke pentru Telegraph.

Am fost destul de norocosă să citesc scenariul înainte și s-a schimbat foarte mult față de primele câteva sezoane”, a adăugat aceasta.

Urmăriți B1TV.ro și pe