Armin Nicoară a fost în comă diabetică. Saxofonsitul a refuzat tratamentul și a leșinat de mai multe ori (VIDEO)

Armin Nicoară a fost în comă diabetică. Saxofonsitul a refuzat tratamentul și a leșinat de mai multe ori (VIDEO)

Celebrul saxofonist Armin Nicoară a povestit luni, în cadrul unei emisiuni tv, că a ajuns la spital la sfârșitul săptămânii trecute, după ce a leșinat din cauza diabetului.

Artistul a venit la emisiunea „Teo Show”vizibil obosit și a confirmat că a avut o perioadă destul de încărcată profesional și care, din nefericire s-a suprapus cu problemele de sănătate.

Fiul lui Petrică Nicoarăa confirmat că a început să se simtă rău în timp ce se pregătea să plece la un eveniment și, dintr-odată şi-a pierdut cunoştinţa pentru câteva secunde. S-a trezit întins la pământ, în timp ce iubita lui, Claudia plângea lângă el.

„Săptămâna trecută am leșinatr din păcate, mă pregăteam de niște filmări…Când să mă aranjez să plec din casă, când să mă uit în oglindă, să plec din casă am leșinat în fața oglinzii. M-am trezit direct jos. Nu rău, nu greață, dintr-o dată m-am trezit jos. Claudia plângea lângă mine. M-am speriat când am văzut-o plângând. Nu mai puteam să mă mișc, nu puteam să mișc picioarele, eram lat” a povestit Armin Nicoară.

În ciuda incidentului, el a plecat la eveniment, iar imediat după, a mers la spital, unde s-a temut că o să se îmbolnăvească de COVID-19. Deși avea picioarele umflate și se simțea rău, medicii nu au reușit să îi dea un diagnoastic concret, spune Armin Nicoară.

Armin suferă de diabet de 10 ani

Saxofonistul a mărturisit în exclusitate pentru Kanal D că a fost diagnosticat cu diabet la 15 ani, iar timp de doi ani a refuzat injecțiile. Primele simptome care au trădat maladia a fost setea extremă, iar mama a bănuit că ceva este în neregulă cu fiul ei și l-a dus la un specialist. El a mai povestit că nu este prima dată când glicemia îi scade sub limita normală și își pierde cunoştinţa. El a recunoscut că a fost neglijent cu tratamentul și cu regimul, însă de un an a devenit mai conștiincios.

Din 4 injecții pe zi, eu făceam 1 la două zile„, a povestit saxofonistul.