Scandal în muzică: fostul soţ al solistei Britney Spears, condamnat la închisoare

Scandal în muzică: fostul soţ al solistei Britney Spears, condamnat la închisoare
Foto: Hepta., Ilya Pitalev, Sputnik.

B1 Tv relata recent divorţul problematic al celebrei artiste Britney Spears. Conflictul dintre cei doi cunoaşte noi episoade dramatice: primul soț al solistei a fost condamnat pentru intrare prin efracție și hărțuire, după ce a apărut neanunțat la nunta cântăreței americane, în luna iunie.

Britney Spears şi fostul soţ au avut un mariaj de… două zile

Jason Alexander, în vârstă de 40 de ani, a pledat vinovat la toate acuzațiile în faţa unui judecător care l-a condamnat la 64 de zile în spatele gratiilor. Acesta a ispășit deja pedeapsa pe care a luat-o după ce a dat buzna la nunta cântăreței cu partenerul ei actual, Sam Asghari.

Jason Alexander, prieten din copilărie al vedetei, şi Britney Spears au fost căsătoriți în 2004; mariajul lor nu a fost unul prea fericit pentru că a durat doar… 55 ore.

A făcut live pe Instagram în timp ce intrase fraudulos la nunta vedetei

Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie privată la casa artistei din comitatul Ventura din California, pe 9 iunie iar diferenţa de vârstă între Spears și Asghari( 28 ani) este de 12 ani.

Jason Alexander a dat buzna chiar în mijlocul pregătirilor de nuntă după ce, cu puțin timp înainte, postase o poveste pe Instagram Live în care anunţa sabotarea ceremoniei. Videoclipul din casa lui Spears îl arată în timp ce căuta mirii.

Fostul soţ se apără şi susţine că Spears l-ar fi invitat, repetând: „Ea este prima mea soție, singura mea soție”. Ulterior, a fost arestat și dus la o închisoare locală.

 „A avut loc o altercație cu ofițerii de securitate și acolo s-a produs conflictul… iar în timpul altercației s-a spart un obiect, așa că a fost acuzat și de vandalism” au declarat reprezentanţii poliţiei.

Spears nu a renunţat la nunta cu iubitul mai tânăr

Noul ei soț i-a fost antrenor personal şi s-au cunoscut în 2016, pe platoul videoclipului ei pentru piesa „Slumber Party”. Ea a fost căsătorită anterior cu dansatorul Kevin Federline, din 2004 până în 2007.

Noua ceremonie a continuat în ciuda scandalului care nu a făcut decât să alimenteze poveştile nuntaşilor printre care s-au numărat vedete precum Madonna, Paris Hilton, Selena Gomez, Drew Barrymore sau Donatela Versace.

Britney nu are o viaţă chiar liniştită: în noiembrie a fost eliberată de sub o tutelă de 13 ani a tatălui său Jamie. Astfel că acesta, mama și sora ei nu au fost invitate la nuntă după ce relațiile cu familia ei s-au rupt iremediabil în urma procesului.

Urmăriți B1TV.ro și pe