Scandal între fanii Beyoncé după concertul artistei din Dubai

Scandal între fanii Beyoncé după concertul artistei din Dubai
Scandal între fanii Beyoncé după concertul artistei din Dubai, sursă foto: captură YT

Beyoncé a revenit pe scenă, la inaugurarea unui nou hotel de lux din Dubai, în primul ei spectacol live din ultimii cinci ani – dar nu toată lumea este încântată.

Beyoncé și-a invitat și fiica – Blue Ivy – pe scenă, pentru o parte din spectacol

Megastarul american a fost capul de afiș al concertului privat din Dubai pentru a marca inaugurarea hotelului de lux Atlantis The Royal.

În ciuda unei politici stricte de interzicere a telefoanelor la concertul exclusivist de 1.500 de locuri, imaginile de la spectacol au inundat internetul.

Mulți fani au fost încântați să o vadă pe artista lor preferată, dar alții nu au fost fericiți deloc, deoarece Dubaiul are legi stricte împotriva relațiilor între persoane de același sex.

Renaissance, cel mai recent album al ei, a fost sărbătorit pentru că „onorează cultura queer neagră” și se inspiră din comunitatea LGBT.

Acesta aduce un omagiu muzicii care a apărut în comunitatea gay și face referire și la sălile de bal ale travestiților din Harlem, New York.

Acest lucru ar putea explica de ce unii fani se simt inconfortabil în legătură cu show-ul ei live în Dubai – pentru care se pare că ar fi primit 24 de milioane de dolari.

Este evident că este oricum multimilionară, nu avea nevoie să facă asta, nu avea nevoie de bani. Probabil că din acest motiv au apărut și reacțiile negative.

Dubai face parte din Emiratele Arabe Unite (EAU), o țară din Orientul Mijlociu formată din șapte regiuni care respectă legi stricte și au reguli împotriva homosexualității. Statul vecin Qatar, care a găzduit Cupa Mondială din 2022, are reguli similare.

Urmăriți B1TV.ro și pe