Schimb de replici dur între Mircea Badea și Nicu Alifantis. Prezentatorul i-a jignit pe artiștii care au rămas fără venituri din cauza pandemiei

Schimb de replici dur între Mircea Badea și Nicu Alifantis. Prezentatorul i-a jignit pe artiștii care au rămas fără venituri din cauza pandemiei

Nicu Alifantis a reacționat cu un mesaj dur pentru Mircea Badea, duminică noapte, în contextul în care prezentatorul a criticat situația artiștilor români rămași fără venituri din cauza pandemiei de coronavirus.

În mesaj postat pe pagina personală de Facebook, Nicu Alifantis îl îndeamnă pe Badea să își ceară scuze față de personalitățile pe care le-a denigrat și să înceteze cu atacurile. Artistul l-a rugat să își îndrepte atenția de la lumea artistică și să nu mai aducă atingere muncii de o viață a actorilor și cântăreților care se zbat să supraviețuiască.

Mai mult, actorul l-a rugat “să îl ocolească”, mărturisind că ultima formă de respect pe care o mai are pentru Badea se datorează faptului că i-a cunoscut părinții.

Mircea Badea a postat un mesaj prin care și-a cerut scuze pentru că l-a jignit pe Nicu Alifantis

La aproximativ 10 minute de la mustrarea artistului, Mircea Badea a reacționat tot cu un mesaj postat pe Facebook.

Prezentatorul și-a cerut scuze domniei sale și a declarat că, atunci când i-a criticat pe artiști s-a referit la generația mai nouă, care nu prea este înzestrată cutalent.

Badea a mai spus și că îi respectă dorința de a-l ocoli și l-a rugat să nu-i mai urmărească emisiunile.

„Numi-adatprincapniciodatăcăNicu Alifantis, pecareîliubesc, facepartedinaceeașibreaslăcuChirilăsaucuRisteisau cu oricealtprodus popcorn. Domnul Alifantisîmispunecăamgreșitșicăseincadrezeazaînaceeașibreaslăcuartiștiicare au nickuriînloc de nume.
Înțelegcăam jignitartiștiiromânișicătrebuiesăîmicer scuze.Dacămi-o cere domnul Nicu Alifantis, eînregulă:vacer scuze.
Maiînțelegcăsuntun ratat. E foarteposibil. Nicimăcarnu am pornirea de aîncercasăcautcontraargumente.
Suntșidezgustător. De asemeneaposibil, darputețiaplicăaceeașirețetapecaremi-orecomandați:schimbațicanalul. Eșifoartetârzieemisiuneamea.Orarespectivăarputeafifolosităpentrucreațiemuzicalănu pentru nervișiresentimente.
Cu privirelaocolireadumneavoastră, domnule Alifantis, lucrurilesuntrezolvatedeja: „social distancing” e lege.
Custimășicu sincereurăride succes.Dumneavoastrășibresleidincarevarevendicați
„, a scris Mircea Badea.

Nicu Alifantis este unul dintre cei mai mari și mai apreciați artiști din România

Nicu Alifantis este unul dintre cei cunoscuți cântăreți de folk și de muzică de teatru din Romnia, dar și unul dintre artiștii care făceau furori în anii ’70. Artistul, originar din Brăila, a debutat în anul 1973, în cadrul unei emisiuni televizate, iar în 1976 a lasnsat primul său album.

De-a lungul carierei, Alifantis a colaborat cu artiști renumiți, precum Florian Pittiș, Ioan Luchian Mihalea, Doru Căplescuși Alexandru Andrieș.

Nicu Alifantisa compus muzică de teatrupentru mai mult de100 de spectacole, 17 filmejucat mici roluri muzicale.

Artistul a câștigat și un premiu UNITER pentru muzică de teatru, și alte numeroase primii pentru muzica de scenă pe care a compus-o.

În anul 2004 a primitOrdinul Meritul Culturalîn grad de Cavaler, Categoria B – „Muzică”,„pentru contribuțiile deosebite în activitatea artistică și culturală din țara noastră, pentru promovarea civilizației și istoriei românești, de la președintele României, la acea vreme.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:54 - Mark Zuckerberg a devenit tată pentru a treia oară / Fetița sa poartă un nume des întâlnit în România
18:47 - Tânără nudistă, la plajă pe malul Dunării. Oamenii au aflat, în final, de ce se dezbrăcase în pielea goală. A intervenit Poliția
18:47 - Spania crede că lumea ar trebui să asculte „vocea” Chinei pentru încheierea războiului din Ucraina. Pedro Sanchez, după Consiliul European: Bejingul este un actor global
18:32 - Mădălina Crețan, dezvăluiri cutremurătoare! Ce reacție a avut fetița lui Nosfe în ziua în care artistul s-a stins din viață: „Iris a simțit”
18:25 - Inspectorii sanitari au descoperit cel mai murdar restaurant din ultimii 15 ani: „Carnea a fost târâtă pe podea de șobolani”
18:18 - UEFA ar urma să analizeze o posibilă excludere a Belarusului din preliminariile EURO 2024, acolo unde marți va juca împotriva României
18:17 - O femeie s-a aruncat de la etajul patru, sub ochii pompierilor și medicilor / Ea a murit la spital
18:10 - Preot din Moscova, filmat în timp ce lovea o bunicuță doar pentru că s-a apropiat să vândă câteva flori mai aproape de el (VIDEO)
18:06 - Job-urile care îți pot asigura un venit de 4.000 de lei pe lună / Multe domenii caută oameni talentați și calificați
17:54 - Florin Cîțu: În PNRR scrie foarte clar că nu trebuie să existe mai multe sisteme de pensii și că nu putem să mai avem creșteri din pixul politicianului. Poți să introduci câteva excepții, dar astăzi la noi e Vestul Sălbatic (VIDEO)