Scriitorul de romane horror Stephen King, solidar cu Ucraina. Ironii la adresa lui Vladimir Putin: „Nu prea postez imagini cu mine, dar…” (FOTO)

Scriitorul de romane horror Stephen King, solidar cu Ucraina. Ironii la adresa lui Vladimir Putin: „Nu prea postez imagini cu mine, dar... (FOTO)
Protest împotriva războiului din Ucraina// Sursa Foto: Hepta

Celebrul scriitor Stephen King se declară un susținător al cauzei Ucrainei, în contextul războiului cu Rusia. Autorul american de romane horror și SF a postat pe pagina sa de Twitter o imagine în care apare într-un tricou negru, inscripționat cu textul „I stand with Ukraine”.

„De regulă nu postez imagini cu mine, dar astăzi este o excepție”, a notat King pe Twitter.

Stephen King, ironii la adresa lui Vladimir Putin

În ultimele zile, scriitorul a publicat mai multe comentarii acide la adresa lui Putin.

„Pentru prima dată după o lungă și rușinoasă carieră, Putin arată ca un prost. Trebuie să fie un șoc pentru el”, a notat scriitorul.

„Putin are o față dubioasă, lipsită de expresivitate. Nu știm ce se întâmplă în spatele acelor ochi”, este un alt comentariu al lui King, publicat pe Twitter la finalul lunii februarie.

Care este situația în Ucraina, în ziua a șasea de război

După negocierile eșuate de luni, rușii au avertizat că la rândul lor, vor impune sancțiuni aliaților NATO, care se implică direct sau indirect în conflictul ruso-ucrainean.

„Un alt mit care a fost propagat de UE în trecut – că restricțiile lor unilaterale, care sunt ilegitime conform dreptului internațional, nu sunt îndreptate împotriva poporului rus – a fost în cele din urmă risipit.

Funcționarii de la Bruxelles, care până de curând s-au prezentat drept ‘partenerul strategic’ al țării noastre, nu se mai ascund: intenționează să provoace daune maxime Rusiei, să îi lovească punctele slabe, să-i distrugă serios economia și să-i suprime creșterea economică”, a afirmat șeful diplomației de la Moscova, Serghei Lavrov.

În plus, Lavrov a menționat că Rusia nu va face pasul înapoi din punct de vedere militar.

„Vrem să vă asigurăm că nu va fi așa. Acțiunile Uniunii Europene nu vor rămâne fără răspuns. Rusia va continua să se asigure de îndeplinirea intereselor sale naționale vitale, fără a ține cont de sancțiuni și amenințările acestora.

Este timpul ca țările occidentale să înțeleagă că dominația lor în economia globală este de mult un lucru al trecutului”, se mai arată în declarație.

Continuă focurile de armă în Ucraina, iar printre victime s-a înregistrat chiar un cunoscut pilot, care a făcut acrobații în București, în urmă cu 6 ani de zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe