Scrisorile secrete ale Prințesei Diana dezvăluie detalii cutremurătoare despre divorțul regal: „Este disperat și urât”

Scrisorile secrete ale Prințesei Diana dezvăluie detalii cutremurătoare despre divorțul regal: Este disperat și urât”
Foto: Hepta/hepta photo agency / AGENCE / BESTIMAGE.

Detalii suplimentare au fost dezvăluite despre căsnicia tulbure a Prințesei Diana cu Regele Charles. Scrisorile personale ale Prințesei trimise prietenilor săi descriu divorțul ca fiind dureros și neplăcut. 32 de scrisori adresate prietenilor Susie și Tarek Kassem vor fi puse la licitație, iar banii obținuți vor fi donați către organizațiile caritabile sprijinite de Prințesa Diana în viața ei. Mesajele, estimate la 111.000 de dolari, vor fi licitate pe 16 februarie la casa de licitații Lay’s Auctioneers din Cornwall.

Scrisorile secrete ale Prințesei Diana

O scrisoare care va fi oferită la licitație datează din 28 aprilie 1996 și descrie starea emoțională a Prințesei Diana în timpul relației cu Regele Charles. Doar două luni mai devreme, Prințesa anunțase că a acceptat cererea de divorț a lui Charles. Divorțul lor a fost finalizat în august 1996.

„Trec printr-o perioadă foarte dificilă, iar presiunea este serioasă și vine din toate părțile. Este prea dificil uneori să îți ții capul sus, iar astăzi sunt în genunchi și îmi doresc ca acest divorț să se desfășoare, deoarece posibilele costuri sunt enorme”, a scris aceasta.

În una dintre scrisorile sale, Prințesa Diana susține că telefonul său a fost supus ascultării. Această teorie a fost prezentată și în sezonul 5 al serialului „The Crown” de pe Netflix, unde personajul Prințesei Diana, interpretat de Elizabeth Debicki, crede că familia regală încearcă să-i facă rău și este îngrijorată că convorbirile sale telefonice sunt ascultate de alții.

„Sunt crude din punct de vedere emoțional și, sincer, uimitoare”

Pe 20 mai 1996, Prințesa Diana i-a scris lui Susie: „Deoarece nu am un telefon mobil, este dificil să discutăm probleme personale, deoarece replicile mele de aici sunt înregistrate și transmise în mod constant. Dacă aș fi știut în urmă cu un an prin ce voi trece prin acest divorț, nu aș fi consimțit niciodată. Este disperat și urât.”

Mimi Connell-Lay, de la Lay’s Auctioneers, a declarat pentru Mirror că multe dintre scrisori „sunt crude din punct de vedere emoțional și, sincer, uimitoare”. Casa de licitații a transmis că soții Kassem își doresc ca aceste scrisori să ajungă la persoane ce își doresc să achiziționeze o „amintire” a Prințesei.

„Susie și Tarek se simt extrem de privilegiați că au avut ocazia să o cunoască atât de îndeaproape pe Prințesă. Deținerea acestor documente emoționante este o responsabilitate pe care soții Kassem nu doresc să o transmită copiilor sau nepoților lor. Familia Kassem ar dori să ofere și altor persoane posibilitatea de a achiziționa „o amintire” a prințesei și, în acest fel, să sprijine cauze care erau importante pentru ea.”, a declarat casa de licitații.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)