”Scuze pentru urlete”. Ce a pățit ”cea mai frumoasă atletă din lume” în vacanța din Thailanda

”Scuze pentru urlete”. Ce a pățit ”cea mai frumoasă atletă din lume” în vacanța din Thailanda
Sportiva a reușit recent să depășească borna de 3 milioane de urmăritori pe Instagram, sursă foto: captură YT

Alica Schmidt (23 de ani), supranumită ”cea mai frumoasă atletă din lume”, a mers în vacanță în Thailanda în această perioadă.

Ce a pățit Alica Schmidt în vacanța din Thailanda

Pe lângă peisajele superbe de care s-a bucurat, sportiva din Germania a avut parte și de o experiență mai puțin plăcută, în camera de hotel.

Alica Schmidt a împărtășit cu urmăritorii de pe rețelele sociale mai multe clipuri, postate pe Insta Story, în care arăta cum un păianjen de dimensiuni generoase a intrat în cameră.

În cele din urmă, doi prieteni de-ai germancei au reușit să prindă păianjenul, dar țipetele Alicei Schmidt atestă că sportiva a trăit o sperietură serioasă.

”O, Doamne! Vă rog să dați sunetul mai încet. Scuze pentru urlete. În apărarea noastră, păianjenul chiar era imens. I-am dat drumul afară”, a scris Alica Schmidt, pe Instagram.

Alica Schmidt este vedetă în Germania. Datorită rezultatelor din atletism și a popularității de pe rețelele sociale, Alica Schmidt a apărut și în cadrul emisiunilor televizate din Germania.

Sportiva a reușit recent să depășească borna de 3 milioane de urmăritori pe Instagram, iar acum are 3.2 milioane de fani pe rețeaua socială.

Urmăriți B1TV.ro și pe