Cine va fi învingătorul la „Survivor România” în acest sezon

Cine va fi învingătorul la „Survivor România” în acest sezon
Foto: Facebook

„Survivor România” este show-ul îndrăgit de mulți telespectatori, care sunt alături de participanți și urmăresc orice mișcare a lor, dar și discuțiile, comportamentul și momentele în care au fost mai slabi. Însă, există un singur câștigător.

Deși mai este ceva timp până la finală și acțiunea este în plină desfășurare, se vorbește în lanț despre cel care va ieși învingător.

Ce spun participanții despre posibilul câștigător

Fiecare săptămână vine cu o eliminare, iar probele fizice sunt cele care determină asta. Seara trecută, Ștefania Ștefan a fost eliminată din competiție. Așadar, au mai rămas doar șapte concurenți ce se vor întrece pentru a lua premiul de 100.000 de euro.

Pe ultima sută de metri, participanții și-au împărtășit părerea, majoritatea punând accent pe Ionuț Popa. Mai mult, vedeta este încrezută că va lua marele premiu.

„Mie sincer nu mi-a frică de absolut nimeni, de nicio persoană de aici. Îl vizualizez pe domnul Dan, cu acea persoană lângă mine, indiferent cine este aceea, și apoi să zică ‘câștigîtorul Survivor România este, mai spune niște chestii, și apoi Ionuț Popa. Vizualizez tot”, a menționat Ionuț Popa.

Urmăriți B1TV.ro și pe