Selly s-a mutat în București. Cum arată apartamentul închiriat și cât timp plănuiește să stea acolo

Selly s-a mutat în București. Cum arată apartamentul închiriat și cât timp plănuiește să stea acolo
sursa Foto: Instagram

Selly s-a mutat în București. Tânărul din Craiova a publicat pe Instagram o serie de fotografii cu el în noua casă pentru a-și ține fanii la curent cu activitățile sale și de a le arăta cum arată apartamentul în care tocmai s-a mutat. De asemenea, acesta a anunțat și lansarea unei noi piese, care a apărut sâmbătă, la ora 13.

Apartamentul în care s-a mutat Selly

Selly nu ratează niciun moment de a-și ține fanii la curent cu ce se petrece în viața lui. Acesta și-a înștiințat fanii că s-a mutat într-un apartament din Capitală, însă le-a mărturisit că nu plănuiește să rână prea mult în noua locuință. Tânărul vlogger se va muta la casă în șase luni.

„FRATELE VOSTRU S-A MUTAT IN SFARSIT IN BUCURESTI. APROPO, MAINE 13:00: PIESA NOUA 5GANG. TEASERUL, IN SEARA ASTA. de la 1 la 10, cat de forta e apartamentul? ma mut la casa oricum in 6 luni”, a scris Selly pe Instagram.

Apartamentul în care s-a mutat Selly

Mesajul vine însoțit de mai multe fotografii din noul apartament al lui Selly.

Noua melodie de care spunea Selly în acel mesaj a fost lansată sâmbătă, 25 iulie. Numele piesei este „Coco”.

Planurile lui Selly după Bacalaureat

S-ar fi crezut că Selly va pleca în vacanță, să se bucure de vară și să sărbătorească faptul că a luat o notă impresionantă la examenul de Bacalaureat, însă tânărul vlogger este pus pe treabă. Acesta are de recuperat timpul pierdut din cauza pandemiei de coronavirus. Așadar, vara aceasta, Selly se va concentra pe recuperare: medicală, dar și în ceea ce privește afacerea sa de pe internet, potrivit playtech.ro.

„Eu sunt în curs de mutare la București. Îmi mut echipamentele. Astăzi sunt cu unitatea, calculatorul după mine, cu camera după mine. Să știi că pentru mine nu urmează o vacanță. Pentru mine, luna asta iunie va fi o lună de foc a recuperării, pentru că pe lângă recuperarea pe care o am la spate cu hernia, trebuie să recuperez tot ce am pierdut în perioada asta de pandemie, nu mă refer aici la bani, ci la conținut. Vreau să fac conținut mult și bun”, a declarat Selly în cadrul unei emisiuni tv.

Selly lucrează la un nou film

Selly are planuri mari. Acesta a dezvăluit faptul că lucrează la un al doilea film, care va avea premiera tot în perioada de Crăciun. De asemenea, a afirmat că în vacanță va pleca după 15 august, atunci când se va termina perioada admiterii pentru iubita sa, Smaranda.

„Lucrez la un nou film pe care îl vom lansa de Crăciun. Vacanța, discutăm după 15 august, până termină și Smără cu admiterea. Va fi o continuare a primului film 5GANG. Va fi un film cu 5GANG și cu mai mulți vloggeri. Chiar dacă va fi o continuare, nu va avea atăt de multă legătură cu primul, ci va fi ceva așa complet nou în materie de poveste”, a mai declarat Selly.

Ultima oră
20:07 - Legendarul Frank Williams, fondatorul echipei de Formula 1 Williams Racing, a murit la 79 de ani
20:00 - Referendum rezolvă disputa: elvețienii acceptă certificatul pandemic
19:39 - Nicolae Ciucă: Hanuca ne amintește că speranța și credința ne fac mai puternici. Apreciez și susțin valorile spirituale ale poporului evreu, solidaritatea, întâlnirea dintre religii și culturi, dialogul și respectul (VIDEO)
19:20 - Klaus Iohannis: Comunitatea evreiască din România, un contributor important la binele comun. Reiterez angajamentul Statului nostru în ceea ce privește prevenirea și combaterea antisemitismului
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”
17:41 - Raed Arafat: În final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii (VIDEO)