Șerban Huidu trece în spatele camerelor de filmat, ca producător TV la Cronica Cârcotașilor

Șerban Huidu trece în spatele camerelor de filmat, ca producător TV la Cronica Cârcotașilor
foto: facebook Șerban Huidu

Cunoscutul om de televiziune al emisiunii de divertisment „Cronica Cârcotașilor”, Șerban Huidu, a decis să se retragă din postura de prezentator TV. Acesta a ales să se plaseze în spatele camerelor de filmare.

Astfel, la debutul celui de-al 46-lea sezon al cunoscutei emisiuni, Șerban Huidu a declarat pentru EGO.ro că nu dorește să mai revină în fața ecranelor preferând rolul de producător TV.

Huidu consideră că a acumulat expperiența necesară pentru a sta în spatele camerelor

Fostul prezentator TV a menționat că, după 21 de ani de activitate de platou, a renunțat să mai prezinte emisiunea satirică în favoarea muncii de realizator.

„Eu fac emisiunea asta. Nu te gândi că am plecat vreodată. Nici când am plecat atunci între 2010 și 2014 nu am fost departe, tot eu făceam emisiunea. Atunci am revenit pentru că era o problemă reală, nu intru în discuții, dar era o problemă. O să vedem dacă se va întâmpla și așa pe viitor dar deocamdată eu am demonstrat ce aveam de demonstrat. Cred că trebuie să mai demonstreze și alții. În momentul de față pentru mine sunt cu totul altele mai importante, cum ar fi să pot să produc Cronica”, a declarat Șerban Huidu pentru sursa citată

Jurnalistul a argumentat prin faptul că un adevărat producător TV trebuie să fi fost măcar o dată în postura de prezentator pentru a putea înțelege mai bine ce se întâmplă în fața camerelor de filmat.

„În principal, venind din televiziune, cunoști foarte bine problemele reale și când să apeși accelerația și când să nu apeși accelerația, să pui frână. Drept urmare e mult mai bine ca un producător să fie înainte în pielea celor pe care îi produce, e foarte bine”, a relatat acesta pentru ego.ro

Urmăriți B1TV.ro și pe