Sienna, fiica Andreei Antonescu, a decis să stea cu tatăl ei, în SUA. „E foarte greu pentru mine ca mamă”

Sienna, fiica Andreei Antonescu, a decis să stea cu tatăl ei, în SUA. „E foarte greu pentru mine ca mamă”
Andreea Antonescu, supărare înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Fiica sa a decis, în urma divorțului, să rămână alături de tatăl său. Foto: Andreea Antonescu / Facebook

Andreea Antonescu și Traian Spak s-au despărțit acum trei ani, dar divorțul a fost pronunțat abia recent. Sienna, fiica lor, a preferat să locuiască cu tatăl ei, în SUA. Artista, care e acum însărcinată cu al doilea copil, a vorbit despre cât de greu îi e să stea departe de fata ei.

Fiica Andreei Antonescu a ales să locuiască în SUA, cu tatăl ei

„Sienna a ales să își continue studiile în State. E foarte greu pentru mine, ca mama, nu mi se mai permite să zbor. O să mă întorc repede să o văd și pe ea. Ținem legătura foarte des. E diferență de fus orar, nu îmi permit să vorbesc chiar de doua-trei ori pe zi, dar ținem legătura.

E foarte frumos, m-am gândit mai mult la viitorul ei și înainte de orice, atât timp cât ea și a dorit mult să mai meargă un an cel puțin acolo la școală, am zis de ce nu”, a declarat Andreea Antonescu, potrivit WowBiz.

Ea a mai spus că Sienna are talent la actorie și pictură, dar are și ureche muzicală: „Îi place foarte mult să cânte, e o artistă. Nu știu daca va alege calea muzicii. Dacă mă întrebați ca și mamă, Sienna e foarte talentată la pictură și actorie”.

Andreea Antonescu e din nou însărcinată

Artista o are pe Sienna din căsnicia cu Traian Spak, dar acum așteaptă al doilea copil, cu actualul partener – prezentatorul TV Victor Vrînceanu.

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste de dragoste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, a anunțat vedeta în vară, într-o postare pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti