Silviu Prigoană, la cea de-a șaptea căsătorie. El și Mihaela se pregătesc de nuntă la Ierusalim: Sunt fata lui mult visată

Silviu Prigoană, la cea de-a șaptea căsătorie. El și Mihaela se pregătesc de nuntă la Ierusalim: Sunt fata lui mult visată
Foto: Facebook: Rețete de colecție

Silviu Prigoană și iubita lui Mihaela Botezatu se pregătesc de căsătorie. Bat clopotele de nuntă pentru cei doi, urmând să se căsătorească religios în Ierusalim.

Silviu Prigoană și Mihaela Botezatu sunt căsătoriți civil încă din 2016, iar povestea lor de iubire a început în timpul unei vacanțe în străinătate. Omul de afaceri se simte pregătit pentru o cununie religioasă, imediat ce va termina toate procesele pe care le are cu fosta soție, Adriana Bahmuțeanu.

Silviu Prigoană și Mihaela, nuntă în Ierusalim

Silviu Prigoană și Mihaela vor face cununia religioasă la Ierusalim, urmând să fie un moment special din viața amândurora.

Cei doi se declară mai îndrăgostiți ca niciodată, precizând că simt că au fost împreună încă de la început, iar ea este „fata visurilor sale”, după cum a precizat afaceristul.

„Nu a fost simplu, dar parcă suntem dintotdeauna împreună. El este ca și un copil acum, se bucură din orice, e fericit. Mergem la plimbare împreună, mâncăm, povestim, citim. El spune că sunt fata lui mult visată. A fost un om hotărât la viața lui”, a declarat partenera afaceristului, potrivit Click.ro.

Căsătoria cu Mihaela este cea de-a șaptea pentru Silviu Prigoană. Cei doi s-au cunoscut în 2015 și și-au unit destinele în 2016, dar nu au mai făcut și cununia religioasă.

Ultima oră
14:53 - Fraudă în numele Enel. Dacă și tu ai fost sunat de către necunoscuți pentru a schimba brusc furnizorul de gaze e posibil să fi luat o mare țeapă. Sute de români au fost păgubiți
14:32 - David Popovici, premiat de Ministerul Educației: „Aș vrea să profit de imaginea și de valul pe care l-am creat, să inspir cât mai mulți copii să se apuce de sport”
14:15 - Miniștrii de externe ai României și Marii Britanii, scrisoare către Președintele Consiliului de Securitate al ONU pe tema atacului împotriva vasului „Mercer Street”
13:56 - Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească vameşii la graniţa României cu Bulgaria. Şiretlicul e foarte periculos
13:56 - Cristian Băcanu (PNL): Remarc, la fel ca Președintele Iohannis, că desființarea Secției Speciale pentru Magistrați bate pasul pe loc
13:55 - Șarpe de un metru descoperit în Parcul Herăstrău, aproape de locul de joacă pentru copii
13:09 - GCS: Numărul de infectări cu SARS-COV-2 în ultimele 24 de ore, în creștere
13:02 - INS: Afacerile din comerţul cu amănuntul au crescut în primele şase luni cu 13,4%, în timp ce în luna iunie a fost de 12% faţă de iunie 2020
12:48 - Ambasada SUA din Viena, jefuită. Hoții au furat o piesă în valoare de 700.000 de euro
12:31 - Klaus Iohannis, critici la adresa ministrului Justiției, Stelian Ion: „Nu a găsit calea potrivită pentru desființarea SIIJ” / „Sunt şi alte reforme care au fost promise şi deocamdată auzim că se întâlnesc şi se discută”