Simona Halep și Toni Iuruc au amânat nunta. Adevăratul motivul din spatele deciziei care a uimit întreaga familie

Simona Halep și Toni Iuruc au amânat nunta. Adevăratul motivul din spatele deciziei care a uimit întreaga familie

Simona Halep și logodnicul ei, Toni Iuruc ar fitrecut prin momente tensionate din cauza pandemiei. Cei doi îndrăgostiți ar fidecis ca pentru moment, în contextul pandemiei și al recomandărilor cu privire la distanțarea socială, să amâne nunta pe care o aveau programată anul acesta.

Căsătoria nu este însă singurul eveniment la care marea jucătoare de tenis se ferește să participe. În contextul pandemiei au fost anulate și majoritatea turneelor de tenis, iar recent Simona a declarat pentru New York Times că s-ar teme să participe la competiții în aceste condiții, luând în calcul și pericolul pe care l-ar aduce călătoriile și posibila carantină din timpul unui turneu.

Simona și Toni Iuruc urmau să se căsătorească anul acesta, însă nici această decizie nu a trecut neschimbată de pandemie. Cuplul ar fi ales să amâne ceremonia pentru anul următor. Cei doi se pare că își doresc ca totul să fie perfect, iar nunta visurilor lor nu ar putea fi organizată în condițiile actuale.

Simona Halep și Toni Iuruc ar urma să se facă nunta anul viitor

Simona Halep și logodnicul ei ar fi decis să amâne nunta pentru anul următor, au declarat surse apropiate cuplului pentru Wowbiz.ro:

„Simona și Toni Iuruc vor face, probabil, doar o logodnă mai restrânsă și nunta o vor amâna pentru la anul. La eveniment, așa cum e și normal în familia ei și a lui Toni, ar lua parte foarte mulți oameni, iar cu reglementările din ce în ce mai greu de înțeles, lucrurile sunt dificil de pus la punct. Simona Halep a vorbit cu Toni Iuruc și au decis ca, pentru a fi siguri că vor avea nunta vusurilor lor, vor face evenimentul anul viitor.”

Ar urma să renunțe la tenis pentru familie

Aceleași surse au declarat pentru Wowbiz.ro că celebra jucătoare de tenis ar intenționa să renunțe la sportul care a consacrat-o și să își dedice viața familiei. „Simona Halep va mai juca tenis până în 2022. După, este decisă să renunțe la sportul de performanță. O face de dragul familiei, vrea neapărat să se așeze la casa ei, să nu se mai streseze cu zecile, sutele, de plecări prin toată lumea. Peste trei ani va avea 31, se va îndrepta spre 32 și, cum își dorește o familie mare, trebuie să renunțe la performanță. (…)Simona își dorește minumum trei copii, iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă. Evident, copiii lor nu vor apărea acum, Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă maximum trei ani”, au explicat surse pentru tabloidul citat anterior.

Simona Halep a făcut istorie în lumea tenisului, ea fiind singura jucătoare din lumea care a reușit să se păstreze în „Top 10 mondial” timp de 6 ani la rând.

Ultima oră