Smiley, anunț surprinzător pe Instagram. Ce decizie au luat juratul de la Super Star și Gina Pistol

Smiley, anunț surprinzător pe Instagram. Ce decizie au luat juratul de la Super Star și Gina Pistol
sursa foto: Instagram / Smiley

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de doi. Cei doi au devenit părinți în 2021 și de înțeleg de minune. Recent, juratul de la Super Star le-a arătat fanilor câteva dintre activitățile de cuplu, pe care cei doi le fac împreună.

Celebrul artist și prezentatoarea de la Antena 1 fac totul împreună, după cum se vede și pe Instagram. Smiley a postat un story în care le arată fanilor una dintre activitățile pe care o are alături de Gina Pistol.

Ce decizie au luat Smiley și Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol s-au bucurat de câteva ore de liniște și mai ales de timp pentru ei, iar astfel au decis să se bucure de o sesiune de răsfăț.

Mersul împreună la coafor pare să fie una dintre activitățile pe care cei doi le fac împreună și care le aduce bucurie. „Couple goals”, a scris Smiley pe filmarea pe care a postat-o la story, în care a imortalizat momentul petrecut alături de iubita lui la coafor.

Foto: Instagram / Smiley
Foto: Instagram / Smiley

Vineri, Smiley poate fi urmărit la Super Star, acolo unde va juriza la ultimele audiții.

Gina Pistol și fetița ei au plecat din casa lui Smiley

Gina Pistol a plecat din vila de la Cernica și s-a mutat într-un apartament micuț din Capitală pentru că în casa lui Smiley se pare că se fac renovări, iar ea și fetița nu pot locui acolo pe perioada lucrărilor.

Vila de 300.000 de euro e a lui Smiley și a fost cumpărată în urmă cu un deceniu, iar cuplul a decis să o renoveze pentru a o adapta vieții de familie

E atât de aiurea să te muți pe vremea asta cu tot cu copil, cu pisică, de la casă într-un apartament micuț. Practic mi-am luat doar câteva lucruri la mine. Vă dați seama, ce să nu-i iei copilului? Că practic te gândești că ai nevoie de tot. Sperăm să le terminăm cât mai repede, să ne întoarcem la casă, că sunt pereții atât de subțiri la bloc, nici apă nu pot să beau noaptea după ce a adoarme fii-mea, că se aude tot”, a povestit Gina Pistol pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)