Şocul pe care l-a trăit Ioana Ginghină, actriţa din „Adela”, de la Antena 1, doar pentru că a „îndrăznit” să poarte mască

Şocul pe care l-a trăit Ioana Ginghină, actriţa din Adela, de la Antena 1, doar pentru că a îndrăznit să poarte mască
Foto: Instagram / Ioana Ginghină

Ioana Ginghină a trăit un adevărat șoc atunci când s-a ales cu un val de critici pentru că a purtat mască într-un salon de înfrumusețare din București. Fanii actriței din serialul Adela au criticat-o dur pentru că a respectat legea și măsurile de protecție aplicate la interior. Vedeta de la Antena 1 reacționat imediat pe Instagram, după ce a văzut discuțiile pe care le-a stârnit.

În România există de mai bine de un an o luptă pro și contra mască, iar vedetele se pare că nu scapă de critici atunci când respectă măsurile sanitare.

Ioana Ginghină criticată pentru că a „îndrăznit” să poarte mască

Vedeta din serialul Adela a povestit, în mediul online, ce mesaje i-au transmis internauții după ce au remarcat că poartă masca de protecție în interior.

„Eu am pus ieri un story de la salon și purtam mască, normal. Mesajele erau „Ia-ți botnița de la gură”, „Ioana, tu porți mască?”, iar apogeul a fost un mesaj ”Te admiram până acum, dar acum văd că tu porți mască”. Ce e asta?! Dumneavoastră nu purtați mască? Eu nu pot să cred. asta înseamnă că ori nu mergeți la saloane, ori nu intrați în magazine.

Regula e să purtăm mască. Nu vorbim de ”crezi nu crezi în vaccin”, vorbim strict de regulă”, a spus Ioana Ginghină pe Instagram, potrivit Wowbiz.ro.

Actrița din serialul Adela (Antena 1), determinată să respecte toate regulile sanitare

Ioana Ginghină a ținut să precizeze că nu dorește să își dea cu părerea pe tema vaccinării, ci doar cu privire la regulile sanitare și respectarea lor, portul măștii de protecție fiind în prezent obligatoriu în România.

„V-ar plăcea mai mult de mine dacă n-aș purta mască, dacă n-aș respecta legea? Dacă legea îmi spune că trebuie să port mască, indiferent că sunt sau nu de acord cu chestia asta, port mască. Eu sunt un om care respectă legea și mi-ar plăcea să cred că trăiesc într-o țară în care oamenii respectă legea” a declarat actrița din serialul Adela, de la Antena 1.

Ultima oră
17:51 - Premierul desemnat propune un armistițiu pe scena politică. Nicolae Ciucă: Este soluția pentru ieșirea din această criză / A doua încercare de formare a Guvernului se lovește de un blocaj sever
17:36 - Adriana Trandafir nu mai rezistă presiunii de la Asia Express. Concurenta nu se oprește din plâns
17:35 - Florin Cîțu: PSD și USR trebuie să facă și fapte / Un armistițiu nu se face între prieteni, ci între inamici. Dacă fiecare partid vrea să își vadă interesul electoral, nu vom ajunge la o concluzie (VIDEO)
17:24 - Mitică Dragomir, scandal în direct, cu un jurnalist: „Bă nenorocitule, bă nesimțitule!”
17:24 - UE sprijină Republica Moldova pentru a face față în problema aprovizionării cu gaze. Ursula von der Leyen: Experții noștri sunt pe teren pentru a ajuta la rezolvarea situației
17:24 - Florin Cîțu: Nicolae Ciucă a cerut PSD și USR un armistițiu politic. Partidele să susțină un guvern minoritar PNL – UDMR, pe termen limitat (VIDEO)
17:02 - Valeriu Gheorghiță anunță maraton de vaccinare la fiecare sfârşit de săptămână, în București, până la finele anului. Lista centrelor (VIDEO)
16:56 - Andreea Esca nu mai zâmbește. Ce o macină
16:43 - Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași cere ca medicamentul antiviral Favipiravir să fie eliberat cu circuit deschis, în farmacii: „Va duce la reducerea numărului de internări”
16:42 - Un șofer de autocar a spulberat barierele de la o trecere la nivel cu calea ferată, în Prahova (VIDEO)