Sorin Bontea, amintiri din copilărie în timpul filmărilor de la Chefi fără limite (Antena 1). Ce eveniment a retrăit în Grecia

Sorin Bontea, amintiri din copilărie în timpul filmărilor de la Chefi fără limite (Antena 1). Ce eveniment a retrăit în Grecia
Sorin Bontea, în timpul filmărilor pentru Chefi fără limite (Antena 1) / Foto: Instagram / Sorin Bontea

Chef Sorin Bontea a retrăit un moment din copilărie, chiar în timpul filmărilor pentru Chefi fără limite, noul show culinar de la Antena 1. Aflați în Grecia, bucătarul a făcut un gest care l-a adus în timpurile în care era elev.

În Grecia, cei trei bucătari de la Antena 1 au avut câte o echipă, alături de care au intrat în concurs și s-au duelat pentru marele premiu. Mai multe detalii vor fi cunoscute începând din februarie, dar până atunci, chefii nu încetează să îi surprinsă pe fani cu detalii din spatele camerei.

Chef Sorin Bontea a avut parte de amintiri din copilărie la Chefi fără limite

Când au primit eșarfele în culoarea aferentă fiecărei echipe, Sorin Bontea a legat-o la gât și și-a amintit imediat de copilărie și de vremurile în care era elev, mai exact de cravata lui de „pionier”.

Bucătarul de la Antena 1 a început imediat să cânte imnul pionierilor, cunoscut în rândul persoanelor care au făcut școala înainte de 1989. El le-a mărturisit celor doi chefi că a fost făcut pionier în timpul școlii și a făcut o glumă la adresa lui Cătălin Scărlătescu, spunând că el nu a fost pionier pentru că nu a fost cuminte.

Foto: captură Instagram / Sorin Bontea

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, noi detalii despre Chefi fără limite

Recent, chef Bontea și Scărlătescu le-au oferit fanilor noi detalii despre show-ul Chefi fără limite. Cei doi bucătari au distribuit o fotografie din Grecia, din timpul filmărilor realizate vara trecută, alături de un mesaj cât se poate de amuzant.

„Bună ziua! Am auzit că vă e dor de noi :)) E adevărat?! Ne vedem imediat…în februarie”, a scris Sorin Bontea pe Instagram.

Chefi fără limite urmează să înceapă la Antena 1 în luna februarie. Atunci, fanii își vor da întâlnire cu cei trei bucătari, dar și cu Irina Fodor, gazda emisiunii.

Urmăriți B1TV.ro și pe