Sorin Bontea, mândru de performanța sportivă a fiului său. Iulian Bontea este Campion Național

Sorin Bontea, mândru de performanța sportivă a fiului său. Iulian Bontea este Campion Național

Chef Sorin Bontea nu este singura vedetă din familia sa. Recent, fiul său, Iulian, a devenit campion la raliu. Foarte mândru de victoria tânărului de 24 de ani, celebrul bucătar a postat câteva fotografii pe pagina personală de Facebook.

„Weekend-ul trecut @iulian.bontea313 a devenit Campion Național clasa Logan. Mi se citește bucuria pe față, nu? Am încercat mereu să sprijin pasiunile copiilor mei pentru că știu cât sunt de importante!”, a scris Bontea.

Iulian Bontea este pasionat atât de cursele de anduranță și de box. În urmă cu trei ani, tânărul a luptat la ‘Cupa Prieteniei’, competiția care a avut în program 24 de meciuri și care face parte dintr-un proiect mai amplu, denumit ‘Boxul pentru toți’.

Miruna Bontea este studentă la psihologie și pasionată de bucătărie

Chiar dacă a moștenit talentul tatălui său și a demonstrat acest lucru de două ori la emisiunea Chefi la Cuțite,  Miruna Bontea a ales să studieze psihologia.

Sorin Bontea a mărturisit de mai multe ori că își încurajează copiii să-și urmeze pasiunile, chiar dacă există și momente în care trebuie să demonstreze autoritate.

”Sunt prieten cu ei, suntem foarte apropiaţi şi ne place să ne petrecem timpul liber împreună. Câteodată, însă, e nevoie să fiu şi drastic. Copiii mei au vârste diferite şi personalităţi diferite, trebuie să le înţeleg nevoile ţinând cont de vârsta lor, însă trebuie să fiu şi sever atunci când se impune”, spunea în urmă cu mai mulţi ani Sorin Bontea pentru Pro TV Magazin.

Fratele lui Chef Sorin Bontea, campion la snooker

În familia Bontea, și Daniel, fratele bucătarului este un nume apreciat în sport. În tinerețe a fost campion național la snooker, iar în prezent are o carieră de invidiat în lumea sportului, fiind unul dintre cei mai ascultați comentatori sportivi.