Soţia lui Benone Sinulescu, după moartea artistului: „Ieri am făcut 40 de ani de căsnicie. Nu mai sunt om”

Soţia lui Benone Sinulescu, după moartea artistului: „Ieri am făcut 40 de ani de căsnicie. Nu mai sunt om”

Artistul Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani.  Elena Sinulescu, soția acestuia, a făcut primele declarații după moartea interpretului de muzică populară.

Elena Sinulescu este devastată, mai ales că artistul a încetat din viață la o zi după ce a sărbătorit 40 de ani de căsătorie cu soția sa.

Soția lui Benone Sinulescu: „Fără el viața nu mai e la fel”

„Nu mai sunt om. Ieri (n.r. miercuri) am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut covid, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen. Veneau medicii periodic, acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie. Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni”, a declarat Elena Sinulescu, pentru Click!

„Cu operația de carotida nu este că nu am vrut eu să îl operez. Pur și simplu nu s-a putut. Am trimis analizele la toți medicii. Și mi-au spus ca să îl trec pe tratament, să nu îl supun unui risc, că rămânea pe masa de operație”, a mai spus, pentru Click!, Elena Sinulescu.

Când va fi înmormântat Benone Sinulescu

Acesta va fi înmormântat la Cimitirul Eternitatea din Capitală.

Sicriul cu trupul neînsuflețit va fi depus la o casă mortuară pentru priveghi, după care familia și cei care l-au iubit îl vor conduce pe ultimul drum la Cimitirul Eternitatea din Capitală. Informațiile au fost oferite de soția marelui interpret.

“Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19.A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat, potrivit impact.ro, Elena, soția lui Benone Sinulescu,

Benone Sinulescu a murit

Benone Sinulescu a decedat joi la vârsta de 84 de ani. Artsitul a decedat în urma unei pneumonii, care s-a agravat pe fondul altor probleme de sănătate.

Pe data de 8 iulie, Benone Sinulescu a leșinat în casa de la țară, fiind internat la Spitalul Județean Arad. Ulterior, soția lui a mărturisit că și-a revenit și că, încet-încet, se recuperează.

Acum aproximativ două luni, Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în casă. A fost transferat de urgență la spital și încă de atunci cadrele medicale erau rezervate cu privire la starea de sănătate a artistului.

Urmăriți B1TV.ro și pe