Speak, controverse pe Instagram. Fotografia care i-a făcut pe fani să creadă că s-a împăcat cu Adelina Pestrițu

FOTO: Instagram: Speak

Speak și Ștefania trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în timpul cursei Asia Express, cântărețul a cerut-o pe iubita lui în căsătorie. În urmă cu puțin timp însă, artistul a stârnit o serie de controverse pe Instagram, după ce a postat ultima fotografie cu Libelula.

Potrivit Wowbiz.ro, fanii au avut impresia că o văd chiar pe Adelina Pestrițu în brațele cântărețului. Internauții cu confundat-o pe Ștefania cu fost iubită a artistului și au stârnit mici controverse pe internet.

„Am crezut că e Adelina Pestrițu, atât de mult seamănă”, a fost comentariul unei fane de pe platforma de socializare, iar artistul nu a stat prea mult pe gânduri și i-a răspuns „Nicio legătură nu au”, scrie sursa citată anterior.

În fotografie nu este clar Adelina, ci Ștefania, actuala iubită a lui Speak. Chiar și cu această asemănare observată de fani, internauții au apreciat cu zeci de mii de like-uri postarea de pe Instagram.

Speak și Ștefania, probleme în paradis?

Artistul și tânăra brunetă formeaza unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Chiar și așa, s-ar părea însă că există și în acest cuplu probleme, așa cum se întâmplă în orice relație. Speak a postat o filmare, în care spune mai în glumă mai în serios că ar exista violență în casa lor, scrie Wowbiz.ro.

„Șoarecul se crede șmecheră, foarte șmecheră. Nu știu dacă s-a văzut pe filmare, mi-a căzut ochiul. Șoarecul a aruncat cu un obiect contondent asupra mea. Violența domestică predomină în a noastră casă”, explică artistul în videoclip, potrivit sursei citate anterior.

Iubita lui i-a răspuns însă artistului, atrăgând atenția în mediul online că ar fi totuși vorba despre o glumă. „Nici tu nu te crezi”, i-a răspuns logodnica lui Speak, după afirmațiile de mai sus.