Mariah Carey, Cardi B şi Jennifer Lopez refuză să îşi conducă singure maşinile! De ce nu merg cu bolizii de lux pe străzile din New York sau Loas Angeles

Mariah Carey, Cardi B şi Jennifer Lopez refuză să îşi conducă singure maşinile! De ce nu merg cu bolizii de lux pe străzile din New York sau Loas Angeles
FOTO: Hepta.ro

Vedetele de la Hollywood au averi absolut impresionante, iar de cele mai multe ori sunt conduse de şoferi sau avioane private oriunde îşi doresc. Totuşi, există şi celebrităţi care refuză să se urce la volanul maşinii de teamă sau pentru că pur şi simplu nu le place.

Christina Aguilera, Cardi B. sau Mariah Carey sunt doar câteva dintre numele celebre care nu au condus niciodată. Motivele care le împiedică să se plimbe la volanul bloizilor de lux, pe străzile din New York sau Beverly Hills diferă de teamă până la comoditate sau lipsa unui permis auto.

Acestea sunt câteva dintre cele mai cunoscute artiste de la Hollywood care refuză să se urce la volan, relatează Radaronline.com:

Cardi B. are un garaj plin de maşini luxoase pe care nu le poate conduce personal. Artista nu are un permis auto, iar asta se întâmplă pentru că nu şi-a putut lua examenul auto, deşi, în trecut, a mai încerca să dea testele de şofat.

Christina Aguilera nu îşi conduce maşinile extrem de scumpe. Artista, premiată la Grammy refuză să conducă singură şi nu se sfieşte să recunoscă. Vedeta a povestit în trecut că: „Nu îmi pot imagina cum ar fi să conduc în L.A., unde totţi paparazii sunt pe urmele mele.”, relatează sursa citată mai sus.

Mariah Careynu vrea să conducă. Deşi artista are un garaj plin de bolizi de lux şi carnet de conducere, refuză să se suie singură la volan. Carez a recunoscut în nenumărate rânduri că preferă să ducă o viaţă luxoasă şi să aibă un şofer personal, decât să fie ea cea care merge cu maşina.

Jennifer Lopez nu a mai condus de 25 de ani! Una dintre cele mai sexy, dar şi mai bogate artiste de la Hollywood este J.LO. Vedeta însă nu va fi prea curând văzută pe locul şoferului, chiar dacă deţine automobile de 140.000 de dolari. J.Lo este şi ea una dintre celebrităţile care preferă să aibă şofer, nu să conducă singură.