Surpriză în showbiz: Legătura neștiută dintre Connect-R și fostul soţ al Andreei Marin! (FOTO)

Surpriză în showbiz: Legătura neștiută dintre Connect-R și fostul soţ al Andreei Marin! (FOTO)

Tuncay Ozturk pare să fie salvatorul lui Connect-R. Fostul soţ al Andreei Marin se luptă să îl scape pe artist de o spondiloză cervicală, o afecţiune care îi dă dureri mari în zona gâtului şi poate pune probleme chiar la mers.

Connect-R și-a anunțat fanii că a ajuns, din nou, la spital, după ce a fost diagnosticat cu o boală care îi provoacă dureri foarte mari în zona spatelui. Artistul s-a filmat în interiorul clinicii și le-a transmis celor care s-au îngrijorat pentru el că vede deja îmbunătățiri în urma tratamentului.

„Te poţi nenoroci”

„Sunt la doctorul Tuncay Ozturk.Spondilozamea cervicală, care mi-a dat bătaie de cap atâta timp, e pe cale să ia sfârşit. Dumnezeu să îi dea sănătate omului ăstuia! E un doctor extraordinar. Nu cred că realizaţi cât stres se adună în zona asta aici şi în combinaţie cu postura greşită te poţi nenorocit“, a povestit Connect-R pe Instagram.

Artistul a mărturisit că diferenţele s-au văzut imediat după începerea tratamentului. „După o şedinţă de fizioterapie s-au înjumătăţit simptomele mele”, a adăugat el.

Andreea Marin şi medicul fizioterapeut Tuncay Ozturk s-au căsătorit în secret la începutul anului 2013 după o relaţie de doar 9 luni. De-a lungul mariajului de aproape trei ani, au fost un cuplu discret, preferând confortul casei în locul evenimentelor mondene. Divorţul lor a fost rapid şi fără declaraţii.

Cine este Connect-R

Ștefan Relu Mihalache, pe numele său real, a fost la școala nr. 171 „Petre Ispirescu”. Artistul și-a început cariera la vârsta de 8 ani ca dansator.

De la vârsta de 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Connect-R. A intrat prima oară într-un studio în 1997, cu ocazia înregistrării primei sale piese, „Observ”.

În 1999 a lansat o nouă piesă numită „Operație pe suflet deschis”, care a ajuns pe locul 2 în top 50 la Radio Contact. În 2000, Connect-R a colaborat strâns cu fondatorii Veritasaga; Jivago, Preaetor și Dribbler;[1] dar a ales calea muzicii comerciale în detrimentul hip-hop-ului underground.