Surpriză în televiziune. Ce spune Mihaela Tatu despre revenirea pe micul ecran: Am primit numeroase oferte

Surpriză în televiziune. Ce spune Mihaela Tatu despre revenirea pe micul ecran: Am primit numeroase oferte
Foto: Facebook / Mihaela Tatu

Mihaela Tatu, una dintre cele mai cunoscute prezențe de pe micul ecran a primit numeroase oferte pentru a reveni pe micul ecran. În ultimii ani, prezentatoarea TV s-a bucurat de o călătorie spirituală ce a ajutat-o să își regândească planurile de viitor.

Mihaela Tatu a povestit recent, într-un interviu, experiențele prin care a trecut în ultimii ani și a orbit și despre posibilitatea de reveni pe micul ecran.

Mihaela Tatu, o posibilă revenire pe micul ecran

Fosta prezentatoare TV a recunoscut că a primit numeroase oferte să revină pe micul ecran, iar un format care i-ar aduce foarte mare plăcere ar fi unul cu impact social, sau o emisiune de divertisment.

Da. Constant. Anul trecut din partea a 3 posturi de televiziune. Însă unele propuneri le-am refuzat pentru că nu mi-au plăcut formatele și tematica. Iar cu altele nu am rezonat din alte considerente. Și, totuși, la un moment dat, am fost foarte sinceră cu mine. Ca să renunț la ceea ce am dobândit în ultimii 10 ani, respectiv la libertate și mai ales la acest soi de liniște.

Ar trebui sa fie un format care să mă împlinească și să știu că las ceva în urmă. Să fac ceva util. Fie pe social, fie divertisment. Pentru că e o activitate pe care am făcut-o cu pasiune, bucurie și loialitate. Altfel, de ce-aș face-o?! Așa că… cine știe? Portița îmi e deschisă. Vom vedea cine mai intră, cine rămâne și cine e doar în trecere”, a povestit fosta prezentatoare, pentru Ciao.ro.

Vedeta a povestit că în ultimii 10 ani s-a bucurat de viața pe care și-a dorit-o întotdeauna. Tot timpul ei este precum o vacanță, iar experiențele i-au arătat că fericirea trebuie să fie trăită în fiecare moment.

În ultimii 9-10 ani, viața mea este o vacanță. Fac ceea ce-mi place cu toată ființa. Serviciul meu bazându-se pe pasiunea și abilitățile mele native pe care le-am cizelat ducându-le la un alt nivel. Învăț încontinuu, citesc mult, călătoresc și mai mult, trăiesc într-un oraș liniștit, sănătos și luminos. Iar atunci când mi se cere, împărtășesc din tot ceea ce am învățat și experimentat în 58 de ani de viața și 40 de ani de muncă”, a mai explicat Mihaela Tatu.

Tags:
Ultima oră
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări