Surpriză uriașă la Survivor România. Pro TV a luat o decizie cu privire la data plecării în Dominicană

Foto: Instagram / Survivor România

Concurenții de la Survivor România au început antrenamentele pentru sezonul din 2022, căci foarte curând se apropie ziua plecării în Republica Dominicană. Se pare că Pro TV a luat o decizie cu privire la momentul în care Faimoșii și Războinicii se vor îmbarca și vor porni în aventura vieții lor.

Emisiunea Survivor România s-a mutat de la Kanal D la Pro TV, acolo unde va fi prezentată tot de către Daniel Pavel, cel care îi va însoți pe faimoși și războinici pe parcursul competiției. Mai multe imagini, descoperiți în galeria foto de AICI!

Citiți și: Chefi la cuțite a ajuns și în Thailanda?! Ce a pregătit Cătălin Scărlătescu pentru turiști, direct pe plajă (VIDEO)

Surpriză la Survivor România! Când vor pleca toți concurenții în Republica Dominicană

Debutul showului de la Pro TV va avea loc în data de 16 ianuarie 2022. Atunci, ar urma să fie difuzat primul episod al emisiunii, motiv pentru care concurenții ar urma să plece cât de curând din România.

Cele două echipe se vor îmbarca spre Republica Dominicană, unde vor intra în aventura vieții lor. „Dacă v-aș spune cât de puțin mai avem până la plecarea în Dominicană, ați înțelege de ce mă antrenez atât de intens. Nu vă spun, vă țin în suspans”, scria Roxana Ciuhulescu, una dintre concurentele din echipa Faimoșilor, în mediul online.

Blondina va reapărea pe micile ecrane, de această dată în show-ul de mare succes Survivor România.

Lista concurenților din echipa Faimoșilor de la Pro TV

Sezonul 2022 vine încărcat de surprize, iar una dintre ele este și lista concurenților din echipa Faimoșilor. Celebrități din domenii diverse s-au strâns în echipa Faimoșilor și sunt gata să se lupte pentru marele premiu.

Echipa Faimoșilor este formată în sezonul din 2022 din: CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

În ceea ce privește echipa Războinicilor, momentan nu au fost anunțate toate numele care vor intra în concurs.

Urmăriți B1TV.ro și pe