Tariful Alinei Sorescu a crescut considerabil după divorț. Cât cere pentru un concert

Tariful Alinei Sorescu a crescut considerabil după divorț. Cât cere pentru un concert
Foto: Instagram

Alina Sorescu nu traversează o perioadă bună din cauza divorțului. Cu toate acestea, vedeta și-a mărit considerabil tariful pentru concerte.

Tariful Alinei Sorescu a crescut considerabil după divorț

Mai exact, din punct de vedere profesional, Alina Sorescu poate spune că a înflorit. Cererile pentru concerte au crescut considerabil după mediatizarea intensivă a divorțului, iar tariful ei a crescut considerabil.

Astfel, dacă înainte cerea 2.000 de euro pentru un concert, acum prețul s-a dublat, susține rtv.net, citat de Ciao.

Ce a spus artista despre divorț

Alina Sorescu a vorbit, în cadrul unei emisiuni, despre perioada prin care trece. Ea este cea care a depus actele de divorț, după ce despărțirea s-a produs în urmă cu un an.

„Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața: și cu bune, și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii. Ei sunt motorul și motivația. (…)

E o perioadă sensibilă pentru că eu am depus actele de divorț. Deocamdată noi vorbim de o ordonanță prin care să fie stabilit domiciliul fetelor până când se va soluționa acest proces. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă. E complicat pentru că e vorba de fete, dar încerc să mă concentrez pe ceea ce am de făcut”, a spus cântăreața.

Urmăriți B1TV.ro și pe