Tatăl actriței Laurei Cosoi a decedat. Fostul baschetbalist era infectat cu Covid-19

Tatăl actriței Laurei Cosoi a decedat. Fostul baschetbalist era infectat cu Covid-19
Sursa foto: lauracosoi.ro

Tatăl Laurei Cosoi a decedat joi după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19.

„Azi, taticul meu iubit si bun a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor…”, a scris actrița pe Facebook.

„Oamenii buni se duc, răpuși de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă.
Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului și Iașului. A șlefuit nenumărate talente în handbal și baschet, masculin și feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iași în divizia A.
Mi-a fost profesor de sport și, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal băieți a școlii 22, care a jucat în faza regională și cea națională a „Daciadei”, cum se numea întrecerea școlară înainte de ’90.
Din acea echipă, mai târziu, au rămas în handbal componenți ai lui Poli Iași. Era și acum profesor de sport la Colegiul Național.

Sportul ieșean îi datorează multe și este mai sărac, de astăzi.

Feciorul meu și colegii săi, chiar dacă nu au făcut sportul cu dumnealui, au avut șansa să cunoască un om pentru care era o bucurie să învețe copiii să iubească mișcarea și jocurile sportive.
Sportul ieșean îi datorează multe și este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneți veșnic în amintirea noastră! Condoleanțe familiei îndurerate!“,a scris Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble.

Cine era Marius Cosoi

Marius Cosoi, tatăl Laurei, erafost sportiv de performanță șiprofesor de educație fizică. De asemenea, a fostantrenor al echipei de baschet feminin din Iași.

Urmăriți B1TV.ro și pe