Tatăl Mădălinei Manole, la un pas de moarte. A intrat în stop cardio-respirator, însă medicii l-au salvat la timp

Tatăl Mădălinei Manole, la un pas de moarte. A intrat în stop cardio-respirator, însă medicii l-au salvat la timp

Starea de sănătate a tatălui Mădălinei Manole se înrăutățește de la o oră la alta, iar medicii nu îi dau prea multe șanse de supraviețuire. Ion Manole,în vârstă de 77 de ani, se află internatla Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, după ce a contractat noulcoronavirus.

Tatăl Mădălinei Manole a intrat înstop cardio-respirator

În urmă cu câteva ore, bărbatul a intrat înstop cardio-respirator și a fost resuscitat cu succes de medici, însă starea lui rămâne extrem de gravă, scrie antena3.În acest moment, el esteintubat şi ventilat mecanic. Situația este și mai gravă din cauza faptului că bărbatul suferă de afecțiuni grave cu potențial fatal.

Marian Manole, fiul bărbatului și, respectiv, fratele regretatei artiste, spune că bătrânul a primitșanse foarte mici de supraviețuire. Cu toate acestea, el i-a rugat pe medici să facă tot ce este omenește posibil să-l salveze.

„Eu am rugat în fiecare zi doctorii de acolo să îl treacă pe plasmă, să încerce un tratament, dar mi s-a spus că tratamentul cu plasmă nu e avizat. E doar în teste și se acordă pacienților foarte gravi. I-am rugat să îl testeze și cu plasmă că poate răspunde pozitiv. Dacă veștile sunt la fel de proaste, nu știu, stau cu telefonul la ureche non-stop. Aștept dintr-o oră în alta, dintr-o zi în alta, să îmi dea vestea”, a declarat Marian Manole, pentru Antena Stars.

Fratele Mădălinei Manole se pregătește de înmormântarea tatălui lor

Marian Manole se pregătește atât moral cât și logistic pentru scenariul în care tatăl său nu va mai ieși viu din spital.

„Ce să fac. Alerg. Firmă funerară, cimitir. Am înțeles că sunt niște proceduri ciudate decedaților de COVID. Nu li se mai face slujbă la biserică, la capelă. Îi duc direct la cimitir. Sunt băgați în saci de plastic, cu formol, hainele deasupra, slujba la groapă și s-a încheiat tot. Nici parastat nu se poate face. Asta a fost soarta lui. Avea el fraza lui: “nu mor caii când vor câine și că trage de el pentru aflarea adevărului”. Dar se pare că nu o să mai apuce să își vadă nepotul”, a mai spus Marian Manole, potrivit cancan.ro.

Ion Manole estela Terapie Intensivă

Ion Manole se află internat la Terapie Intensivă, în spitalul din Prahova, de pe 3 septembrie. La internare, bărbatul trebuiaintubat imediat, însă medicii nu au putut să facă acest lucru din cauza faptului că pe Secţia de Terapie Intensivă nu era niciun pat liber. Aşa că Ion Manole a fost nevoie să aştepte, într-o secţie a spitalului, eliberarea unui loc. În cele din urmă, i s-a oferit un loc la Terapie Intensivă, după ce starea unuia din pacienţii internaţi aici s-a îmbunătăţit şia permis mutarea lui pe o altă secţie a spitalului.

Tatăl Mădălinei Manole, adezvoltat o formă severă a malariei respiratorii Covid-19. De altfel, fiul lui, Marian, spune că este mai mult mort decât viu.

Ultima oră
13:51 - Carla`s Dreams, în pericol! Au sărit la bătaie, dar paznicii au intervenit în forţă!
13:44 - Talibanii au interzis frizerilor afgani să mai radă și să tundă bărbile. ”Nimeni nu are dreptul să se plângă”
13:39 - Lidia Buble are un mare secret, ce acum s-a aflat: de ce ţine mereu, în mână, o păpuşă fără păr, la Asia Express, la Antena 1!
13:32 - Cristian Pistol, consilierul lui Cîțu, o înlocuiește pe Mariana Ioniță la șefia CNAIR. Șeful CA-ului al CNAIR, un fost consilier al Vioricăi Dăncilă și apropiat al lui Dan Voiculescu
13:23 - Doar 24 paturi ATI libere pentru pacienți COVID, în toată țara. În spitalele din București nu mai există niciun loc
13:14 - 5.655 de cazuri noi de coronavirus, dintre care aproape 2.600 doar în București. Încă 109 decese asociate SARS-CoV-2, printre care și o femeie nevaccinată, de 28 de ani. La ATI sunt internați 272 de pacienți cu COVID-19
13:05 - Ludovic Orban: Președintele României a încălcat Constituția / Comsia de control al SRI ar trebui să cerceteze subiectul / Cîțu nu înțelege ce partitură a jucat și că a fost un pion pe tabla de șah, nicidecum regina (VIDEO)
13:05 - Florin Cîțu: Astăzi semnăm PNRR, este un moment istoric. Primii bani vor veni la începutul lui decembrie
12:56 - Florin Cîțu, despre situația pandemiei de COVID-19: Ținta pentru Ministerul Sănătății este de 2.000 de paturi la ATI (VIDEO)
12:40 - DSP: În București, incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns la 4,95 la mia de locuitori. Au fost raportate 2.600 de cazuri în ultimele 24 de ore