Teo Trandafir, dezvăluiri emoționante din prima căsătorie. Lecțiile de viață pe care le-a învățat: De fiecare dată plângeam când pleca

Teo Trandafir, dezvăluiri emoționante din prima căsătorie. Lecțiile de viață pe care le-a învățat: De fiecare dată plângeam când pleca
Foto: Facebook / Teo Trandafir

Teo Trandafir a fost întotdeauna discretă cu viața ei personală. A fost căsătorită de două ori, dar întotdeauna a preferat să își trăiască povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor.

Recent, Teo Trandafir a vorbit despre prima căsnicie. În 1990, Teo se căsătorea cu pilotul Alexandru Trandafir. Cei doi s-au cunoscut înainte de Revoluție, s-au plăcut și au considerat că sunt suflete pereche.

Astfel, imediat după Revoluție și-au unit destinele, dar căsnicia s-a încheiat. Deși nu mai formează de ani buni un cuplu Teo are doar cuvinte de laudă la adresa primului ei soț.

Teo Trandafiri, dezvăluiri emoționante din prima căsnicie

Teo și Alexandru Trandafir au fost căsătoriți timp de șase ani, iar apoi s-au despărțit pe cale amiabilă. Distanța și faptul că pilotul Alexandru Trandafir era mai mult timp plecat ar fi fost motivul separării.

Am ieșit la un suc, la două, la trei. Am devenit prieteni apropiați. Am hotărât să ne căsătorim după Revoluție, pentru că asta mi-ar fi acordat mie încă un pic de libertate.

Era obraznic cu tata, respectuos, dar încerca să mă protejeze. Tata încerca să știe unde sunt și mă suna pe fix: „Da, nu știu. Înțeleg că vreți să știți unde este fiica dvs. Eu asta nu știu, pot să vă spun unde este soția mea”. Mă scotea în oraș, îmi dădea suc, mă lua de la facultate când ploua”, a povestit prezentatoarea de la Kanal D, potrivit Wowbiz.ro.

Teo Trandafir: Plângeam de fiecare dată când pleca

Vedeta de televiziune a recunoscut și în interviul recent faptul că  distanța a jucat atunci un rol important în mariajul cu Trandafir.

Meseria lui nu se putea face în București. Trebuia să plece duminică seara și venea vineri sau sâmbătă. Eu plângeam când pleca, de fiecare dată. Ne-am pus problema- hai să facem într-un fel. Oamenii vin în viața mea, stau ce stau și după își găsesc rostul lor, treaba lor. Eu nu mă pot reloca la nesfârșit. Dacă iubești cu adevărat pe cineva, îl lași să plece”, a mai povestit Teo Trandafir, cu privire la prima ei căsnicie.